Lösning:

Portallösning

Med e-Boks integrerade portallösning kan företag kombinera det bästa från den egna kundportalen med den totala överblicken i e-Boks. Med Portallösning optimeras och digitaliseras kommunikationen med slutanvändarna via deras digitala brevlåda i e-Boks.
Bli kontaktad

Digitalisera kundkommunikationen

De flesta företag vill effektivisera och digitalisera en så stor del av kundkommunikationen som möjligt. Kunderna blir mer och mer digitala och föredrar i allt högre omfattning att få sina dokument digitalt i sin digitala brevlåda.

 

Med e-Boks integrerade portallösning kan företag kombinera det bästa från den egna kundportalen med den totala överblicken i e-Boks. Kunderna bestämmer själva var de tar emot breven och företaget ökar sin digitala närvaro, samtidigt som man minskar kostnaderna för porto och papper.

En integrerad del av din kundportal

 

Integrerat i er kundportal

En integrerad portal innebär att kunderna kan ta del av all kommunikation via en existerande kundportal, samtidigt som de får möjlighet att arkivera dokumenten i sina egna mappar i e-Boks om så önskas. På så sätt får kunderna ut mer av portalen utan att behöva bekanta sig med en ny digital miljö.

 

 

Enkelt att skicka dokument

Att skicka dokument till portallösningen fungerar på precis samma sätt som till e-Boks. Det krävs alltså inga ändringar av redan befintliga integrationer och e-Boks hanterar fördelningen av dokument mellan portallösning och den digitala brevlådan i e-Boks.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet Digital Dialog ger dig inspiration och analyser av digitaliseringens många möjligheter och framtida tendenser. Det skickas ut ungefär varannan månad och vi lovar att det är fullt av bra innehåll som är värt din tid!

Prenumerera på nyhetsbrevet
Läs mer om portallösningen här