Lösning:

Portallösning

Med e-Boks integrerade portallösning kan företag kombinera det bästa från den egna kundportalen med den totala överblicken i e-Boks. Med Portallösning optimeras och digitaliseras kommunikationen med slutanvändarna via deras digitala brevlåda i e-Boks.
Bli kontaktad

Digitalisera kundkommunikationen

De flesta företag vill effektivisera och digitalisera en så stor del av kundkommunikationen som möjligt. Kunderna blir mer och mer digitala och föredrar i allt högre omfattning att få sina dokument digitalt i sin digitala brevlåda.

 

Med e-Boks integrerade portallösning kan företag kombinera det bästa från den egna kundportalen med den totala överblicken i e-Boks. Kunderna bestämmer själva var de tar emot breven och företaget ökar sin digitala närvaro, samtidigt som man minskar kostnaderna för porto och papper.

En integrerad del av din kundportal

 

Integrerat i er kundportal

En integrerad portal innebär att kunderna kan ta del av all kommunikation via en existerande kundportal, samtidigt som de får möjlighet att arkivera dokumenten i sina egna mappar i e-Boks om så önskas. På så sätt får kunderna ut mer av portalen utan att behöva bekanta sig med en ny digital miljö.

 

 

Enkelt att skicka dokument

Att skicka dokument till portallösningen fungerar på precis samma sätt som till e-Boks. Det krävs alltså inga ändringar av redan befintliga integrationer och e-Boks hanterar fördelningen av dokument mellan portallösning och den digitala brevlådan i e-Boks.

 


Kombinera det bästa från den egna kundportalen med den totala överblicken i e-Boks

Se hur företag som Danske Bank, KLP och PensionDanmark har glädje av vår Portallösning

Man tar ut pengar i en bankomat

Enkelt och effektivt för kunderna att kunna samla alla dokument på ett ställe

För Danske Bank innebär det en mängd fördelar att använda en etablerad IT-lösning som hanterar dokument på ett standardiserat sätt. Banken har inte behövt utveckla och administrera en egen lösning och man kan lita helt och hållet på säkerheten för dokumenten i e-Boks. Och sist men inte minst sparar banken pengar varje gång ett brev kan skickas digitalt i stället för med posten.

Läs mer

 

Bild på fastighet med KLP-logo

KLP har gjort den digitala kommunikationen med sina medlemmar smidigare

KLP har valt en integrerad portallösning där e-Boks integreras i KLP:s egen lösning ”Min Sida”. Här kan medlemmarna gå in och läsa dokument från KLP och spara dem tryggt och säkert. Alla de KLP-medlemmar som även har valt e-Boks som sin lösning för säker, digital post från offentliga myndigheter får nu dokumenten både från myndigheter och från KLP på ett och samma ställe.

Läs mer

 

Bild på Flemming Tovdal Schmidt från PensionDanmark

Digitalisering ger nöjda kunder i PensionDanmark

All kundhantering hos PensionDanmark sker i ett digitalt flöde mellan rådgivare, robotar och e-Boks. Det har resulterat i ökad kundnöjdhet bland medlemmarna. Machine learning och robotar har betytt en minskning av de administrativa kostnaderna för PensionDanmarks kundrådgivning, vilket i slutändan är till fördel för medlemmarna. De får nu bättre rådgivning, snabbare service och svar på sina ärenden direkt i e-Boks.

Läs mer

 

Håll dig uppdaterad

Få inspiration och analyser omkring de möjligheter digitalisering erbjuder, samt framtida trender. Du får även ta del av inbjudningar till evenemang, webbseminarier, information om kampanjer, marknadsföringsmaterial samt tävlingar via e-post.

Prenumerera
Läs mer om portallösningen här