×

Digital postkasse

Bruk av Nordens største digitale postkasse e-Boks skåner miljøet. Du reduserer både utslipp og papirbruk, noe som fører til portobesparelser og effektivitetsforbedringer.
Kontakt oss

Oppnå besparelser med våre løsninger

e-Boks gjør digital kundedialog lett og effektiv, følger GDPR og gir store portobesparelser med våre lett tilgjengelige løsninger.

Les mer om e-Boks løsninger

Kundecaser

e-Boks tilbyr bedrifter, offentlig sektor og organisasjoner muligheten for å sende viktige brev, avtaler og andre dokumenter digitalt, samt mulighet for digital signering i en enkel prosess.

 

Se hvordan utvalgte offentlige og private selskaper sparer tid, penger og ressurser med e-Boks.

Les mer

Om e-Boks

e-Boks er Nordens ledende aktør innen sikker digital dialog, distribusjon og oppbevaring av dokumenter. Vi har bred kompetanse om brukeratferd og digitale trender, og vi hjelper våre kunder med å forenkle og forbedre driften deres. Få lavere kostnader, høyere svarfrekvens, raskere prosesser, økt sikkerhet samt redusert miljøpåvirkning med e-Boks.

Lær mer om oss

e-Boks Pluss

Med e-Boks Pluss beveger e-Boks seg i retning av å være en selvbetjeningsplattform som ikke bare er for dokumenter. Her får du tilgang til en rekke forskjellige tjenester som er utviklet for å gjøre brukernes hverdag lettere. 

 

Med den nye e-Boks-appen kan bedrifter koble seg på appen og deretter tilby sine tjenester til brukere av e-Boks.

 

Les mer om e-Boks Pluss

Webinar

På et e-Boks webinar kan du lære hvordan bedriften kan øke kundetilfredsheten og oppnå besparelser ved å sende dokumenter via e-Boks og få dem betalt eller signert på samme sted.

 

Våre webinarer er gratis og varer ca. en time.

Les mer

Vårt bidrag

Med vår digitale post og dokumenthåndtering bidrar vi til å senke forbruket av papir og dermed også av vann til papirproduksjon. Rent konkret hjelper vi verden med å spare 1 tonn papir og 1999 kg. CO2 hver time døgnet rundt 365 dager i året.

 

Men vi vil gjerne sette lista høyere. Vi har blant annet satt oss ambisiøse mål for å redusere papir- og vannforbruket, samtidig som vi vil sikre de juridiske rettighetene til flere borgere ved å utbre flere digitale postkasser internasjonalt.

 

Nyheter

e-Boks A/S øker omsetningen og investerer massivt i ny plattform

2018 ble et år med store investeringer i teknologi for e-Boks, som er i full gang med å skifte ut motoren bak den digitale postløsningen. Det ble en fin vekst på topplinjen, og et fornuftig resultat før skatt på 17,4 millioner danske kroner, samtidig med at e-Boks igjen er kåret til et av Danmarks sterkeste varemerker. Bedriftens fokus på internasjonalisering styrkes.

Les mer

Ambisjonene skal være større enn dem du kan løfte i dag

e-Boks har sluttet seg til FNs Global Compact og har i 2019 satt mål som skal fremme en bærekraftig samfunnsutvikling. Det skjer til dels i samarbeid med Lotte Hansen fra Hansen & Ersbøll Agenda, som bruker FNs verdensmål som rettesnor for positiv forandring i danske virksomheter.

Les mer

Slik sikrer du kommunikasjonen med kundene dine via e-post og e-Boks

Siden januar 2019 har private virksomheter vært nødt til å følge kravene i EUs personvernlovgivning, GDPR, om kryptering av e-post som inneholder følsomme og fortrolige opplysninger. Dette har skapt trafikk hos Timengo, som sammen med e-Boks nå kan tilby en sikker dialog gjennom en kryptert e-postløsning til både private virksomheter og det offentlige.

Les mer