×

Digital brevlåda

Användning av Nordens största digitala brevlåda e-Boks skonar miljön. Du minskar både utsläpp och användandet av papper, vilket leder till portobesparingar och effektivisering.
Kontakta oss

Uppnå besparingar med våra lösningar

e-Boks gör den digitala kunddialogen enkel och effektiv. Våra lättillgängliga lösningar ger stora portobesparingar, följer GDPR och garanterar ordning.

 

Läs mer om e-Boks lösningar

Kundcases

e-Boks erbjuder företag, offentlig sektor och organisationer möjlighet att skicka viktiga brev, kontrakt och andra dokument.

Se hur utvalda offentliga og privata företag sparar både tid, pengar och resurser med e-Boks.

 

Läs mer

Om e-Boks

e-Boks är ett nordiskt ledande företag inom digital dialog, utskick och lagring av dokument. Vi har lång erfarenhet av användarbeteende och digitala trender, och vi hjälper våra kunder att förenkla och förbättra sin affärsverksamhet. Uppnå sänkta kostnader, högre svarsfrekvens, snabbare processer, höjd säkerhet samt minskad miljöpåverkan med e-Boks.

Läs mer

e-Boks Plus

Med e-Boks Plus i den nya appen öppnas det upp för att företag kan koppla upp sig på appen och erbjuda deras tjänster till e-Boks användare. 

 

Alla företag – oavsett storlek – kan i teorin leverera tjänster i e-Boks Plus, så länge tjänsten är relevant och lever upp till kriterierna för användarvärde. Med e-Boks Plus får du en unik marknadsposition med en plattform som användarna litar på.

Läs mer

Vårt bidrag

Varenda dag medför vår digitala leverans av post till en enorm miljöbesparing, jämfört med leverans av traditionell papperspost. Helt konkret bidrar vi till att världen sparar 1 ton papper och 1999 kg. CO2 varje timme, dygnet runt, 365 dagar om året. 

 

Under det senaste året har vi arbetat strategiskt med FN:s Världsmål, där vi har satt ansvarsfull produktion (världsmål 12) och borgarnas rätt till dataskydd (världsmål 16) i centrum för vår verksamhet och våra tjänster. 

Nyheter

Ta del av nyheter och information hos e-Boks genom att hålla dig uppdaterad på våra nyheter.

e-Boks A/S ökar omsättningen och investerar kraftigt i ny plattform

2018 var ett år med kraftiga teknikinvesteringar från e-Boks sida som nu är i full gång med att byta ut motorn bakom den digitala postlösningen. Året bjöd på ökade inkomster och ett resultat på 17,4 miljoner danska kronor före skatt, samtidigt som e-Boks återigen korats till ett av Danmarks starkaste varumärken. Företagets fokus på utlandet skärps.

Läs mer

Ambitionerna måste våra högre än vad man klarar av att uppnå i dag

e-Boks har anslutit sig till FN:s Global Compact och har under 2019 satt upp mål som ska främja en hållbar samhällsutveckling. Det görs i samarbete med Lotte Hansen från Hansen & Ersbøll Agenda som använder FN:s världsmål som riktmärke för positiv förändring i danska företag.

Läs mer

Så kommunicerar du säkert med dina kunder via e-post och e-Boks

Sedan januari 2019 måste privata företag efterleva kravet i GDPR – EU:s personuppgiftsförordning – om kryptering av e-postmeddelanden innehållande känsliga och konfidentiella uppgifter. Det har skapat trafik hos Timengo, som tillsammans med e-Boks nu kan erbjuda säker dialog genom en krypterad e-postlösning till både det privata och det offentliga.

Läs mer