Kundecaser

Slik bruker bedrifter e-Boks

e-Boks har en unik ferdighet innen digital dokumenthåndtering. Se hvordan utvalgte offentlige og private selskaper sparer tid, penger og ressurser.
Kontakt oss

Digital postboks 

e-Boks kan hjelpe med å bli kvitt kostnadskrevende papirprosesser og gjøre kundekommunikasjonen digital og mer effektiv. Dessuten samler vi alle viktige papirer på ett sted og imøtekommer dine kunders ønske om å få en enkel oversikt over alt som er viktig i e-Boks

Tannlege med pasient

En løsning basert på e-Boks er en garanti for sikker digital dialog mellom avsender og mottaker

Sikker distribusjon og oppbevaring av personopplysninger står høyt på agendaen til mange virksomheter etter innføringen av EUs personvernforordning GDPR. Dette gjelder også Plandent, som blant annet er IT-leverandør til tannleger og har integrert e-Boks som en distribusjonsløsning i tannlegenes journalsystem

Les mer

Scandic hotel

Scandic digitaliserer med e-Boks

Scandic gjør bruk av e-Boks for å digitalisere HR-prosessene sine. Som et første steg tilbyr hotellkjeden sine 5000 ansatte i Sverige digitale lønnsslipper. Deretter skal de også se over flere prosesser for om mulig la nyansatte signere avtaler uten å håndtere fysiske dokumenter, på sikt.

Vi er veldig glade for å ha fått denne løsningen på plass. Det betyr at vi enkelt og trygt kan håndtere lønnslippene til alle ansatte digitalt.

Les mer 

Flere kunder ønsker en løsning for digital kommunkasjon​ 

Det er ikke bare ulemper forbundet med å la andre gå i bresjen for digital kommunikasjon. Codan har nytt godt av brukernes digitale modenhet, og det å innføre e-Boks som standard for sine kunder har bidratt positivt til kundeopplevelsen.

Les mer


Digital signering 

Med Digital signering kan bedrifter og myndigheter raskt få avsluttet behandlingen av kontrakter og andre viktige dokumenter som krever en signatur, hvor som helst og når som helst!

Nordea building

Nordea og e-Boks løfter kommunikasjonen til kundene

Samarbeidsavtalen mellom Nordea og e-Boks innebærer at e-Boks de neste tre årene skal levere e-Boks-løsningene Sikker distribusjon, Sikker digital dialog og Digitale signaturer til Nordeas virksomhet i hele Norden.

For Nordeas vedkommende har drivkraften bak avtalen spesielt vært et ønske om å tilby kundene flere velfungerende tjenester som gjør kommunikasjonen med banken enklere. Dette er viktig både når det dreier seg om privatkunder som skal signere lånepapirer og bedriftskunder som skal kunne inngå avtaler raskt.

Les mer

Woman with computer

LB Forsikring optimerer kommunikasjonen med e-Boks

Forsikringsselskapet LB Forsikring har daglig kontakt med nesten 400 000 medlemmer. For å spare omkostninger på fysiske forsendelser har man konvertert medlemskommunikasjonen fra fysisk post til e-Boks.

Forsikringsoversikter, påminnelser og lojalitetsrabatter er bare noen av emnene LB Forsikring kommuniserer løpende med medlemmene om. Før i tiden foregikk det via utsendelse av fysiske brev, men i løpet de siste årene har LB Forsikring i større og større grad benyttet digitale plattformer til medlemskommunikasjon.

Les mer

ISS

ISS: Vi sparer tid og penger

ISS sin lønningsavdeling i Danmark sender regelmessig brev til virksomhetens medarbeidere, både enkeltvis og masseutsendelser, men det var ikke holdbart eller moderne å sende som fysisk post. Nå bruker ISS signering til alt mulig – for eksempel til å sende ut samtykkeerklæringer eller informasjon til medarbeiderne.

Les mer

Bilde av mann som sitter på pc

Pensam: Nå kommuniserer vi sikkert

Pensam Forsikring sine kunder foretar mellom 1000 og 1500 signeringer i e-Boks hver måned i Danmark. Digital signering blir først og fremst brukt i forbindelse med salg av forsikringer til nye kunder som nå får tilbud og poliser fra selgerne direkte i sin e-Boks. Her kan kunden signere og dermed akseptere tilbudet.

Les mer

Bilde av bygninger

To år med digitale underskrifter har gitt gevinst

I 2016 startet det danske boligselskapet DAB et prosjekt som skulle redusere behandlingstiden til leiekontrakter ved å innføre digitale underskrifter. Resultat er forbedret service blant medarbeidere og kunder. Innen utgangen av 2018 er målet at 85 prosent av kontraktene skal underskrives digitalt.

Les mer


Portalløsning 

Med e-Boks’ portalløsning kan virksomheten kombinere det beste fra deres egen kundeportal med den totale oversikten som e-Boks gir. Kundene bestemmer selv hvor de vil motta brev, samtidig med at virksomheten når målet om økt digitalisering og reduserte kostnader til porto og papir.

klp bygning

KLP har lagt til rette for digital kommunikasjon med sine medlemmer

KLP har valgt en integrert portalløsning der e-Boks integreres i KLPs egen «Min Side»-løsning. Her kan medlemmene gå inn og lese dokumenter fra KLP og samtidig lagre dem trygt og sikkert. Alle KLP-medlemmer som også har valgt e-Boks som sin løsning for sikker, digital post fra det offentlige, får nå dokumentene fra både det offentlige og dokumenter fra KLP ett sted.

Les mer


Sikker digital toveiskommunikasjon

Med sikker toveiskommunikasjon kan din bedrift i tillegg til å distribuere post, gjøre det mulig for kundene dine å kontakte deg og svare på dokumenter mottatt i e-Boks. Dette er en sikker kanal for digital dialog med sensitivt innhold.

People walking down hallway

Kundene til Velliv ønsket digital kommunikasjon - og fikk det! 

Frem til 2015 sendte pensjonsselskapet Velliv størstedelen av posten til kundene som fysisk post. Det var dyrt, og løsningen stemte ikke overens med kundenes forventninger. I dag kommuniserer partene hovedsaklig via e-Boks.Velliv leverer pensjonsløsninger til mer enn 300 000 kunder og er Danmarks tredje største firmapensjonsselskap. Likevel sendte selskapet størstedelen av posten til medlemmene som fysisk post inntil 2015. 

Les mer: 

Hold deg oppdatert

Motta inspirasjon og analyser av digitaliseringens mange muligheter, og framtidige tendenser. Motta markedsføringsmateriell, informasjon om kampanjer og invitasjoner til arrangementer, webinarer og konkurranser via e-post fra e-Boks. 

Abonner