13-03-2019

Skaffer du deg e-Boks får du en gratis kinobillett, som kan brukes på alle kinoer i Norge. Kampanjen er nå over og alle kinobilletter er utdelt.

 

Med e-Boks har du tilgang til posten din når som helst og hvor som helst. Tjenesten er brukervennlig og er tilgjengelig både på din mobiltelefon, nettbrett og internett. Akkurat som en vanlig postkasse, kan en digital postkasse motta post fra myndigheter og bedrifter. Enten det gjeler kontoutdrag, faktura, kredittopplysninger, eller post fra myndigheter. Fordi du ikke trenger å «tømme» postkassen kan en digital postkasse fungere som et arkiv, noe som er perfekt når du er i utlandet og trenger viktig informasjon fra forsikringsselskapet ditt. e-Boks respekterer personvernet til alle brukere og du bestemmer selv hvem som kan sende deg post i e-Boks.

Vil du gå på kino sammen med venner eller familie? Be dem om å skaffe seg en gratis digital postkasse fra e-Boks, slik at dere kan gå på kino sammen. Det er et begrenset antall billetter tilgjengelig, så førstemann til mølla gjelder!*

Kampanjen er nå over og alle kinobilletter er utdelt.

*De første 2500 som skaffer seg en digital postkasse hos e-Boks får én gratis kinobillett, som kan finnes i innboksen i e-Boks. Billettkoden kan ikke løses inn i kontanter eller refunderes helt eller delvis. Billetten gjelder for utbytte av én ordinær billett. Tillegg kan forekomme. Kampanjen gjelder fra 13/3 til 12/4 2019 eller til alle billetter er utdelt.