e-Boks har gennem 20 år opbygget omfattende viden om brugeradfærd og digitale tendenser, og med det afsæt hjælper vi vores kunder med at forenkle og forbedre deres forretningsgange.

e-Boks er en førende digitaliseringspartner. Vi tilbyder virksomheder, institutioner og personer en effektiv, sikker og brugervenlig platform, der faciliterer services og integrationer og muliggør digital distribution, interaktion og lagring af vigtige digitale informationer.

Og vi ved, at det virker. Hvert år sender over 30.000 private og offentlige virksomheder mere end 610 millioner dokumenter ved hjælp af e-Boks - enten integreret i deres eget system, eller via e-Boks egen brugervenlige platform. I alt har e-Boks over 21 millioner brugere på verdensplan og er ejet af Nets og PostNord.

 


vision.png

VISION

Vi skaber bedre digitale samfund.

Vi skaber brugervenlige, forbundne og trygge digitale samfund, der gør hverdagen lettere og bedre for alle.


mission.png

MISSION

Vi hjælper personer, virksomheder og institutioner til digitalt at interagere og servicere sig selv effektivt og sikkert gennem vores platforme.

Virksomheder og institutioner er vores partnere og sammen skaber vi bedre og sikker digitalisering, hvor brugerne har kontrol.


vaerdier.png

VÆRDIER

Nysgerrighed
Nysgerrighed er essentiel for at blive bedre. Den er grunden til, at vi udvikler os – og det gælder både som mennesker og virksomheder. Nysgerrigheden er grundlaget for innovation og alle former for udvikling. Vi ønsker at anspore til nysgerrighed, der både er grundlaget for de store spring, men også for de små løbende initiativer, der forbedrer os som organisation.  

Dømmekraft
Dømmekraft handler om at gøre de rigtige ting og træffe de rigtige valg. Den sikrer, at vi prioriterer, det som er vigtigst og betyder mest. Den hjælper os også til at opføre os ordentligt overfor hinanden og overfor vores brugere, kunder og partnere.

Tillid
Tillid er en fundamental del af vores virksomhed. Brugere, kunder og partnere stoler på os, og det er utrolig vigtigt for os, at det bliver ved med at være sådan. Tillid handler også om de ting, der er mellem os som mennesker, og at vi holder, hvad vi lover. Derfor skal vi også beskytte tilliden ved at tale åbent og rettidigt om tingene.


WannaBeBook

Du kan læse mere om, hvem e-Boks er, og hvordan vi gerne vil være i vores WannaBeBook. Den kan læses, som en samling af forventninger, vi har til hinanden og forskellige regler, der kan gøre e-Boks til en bedre virksomhed og en endnu bedre arbejdsplads. Så uanset om du er medarbejder, kommende medarbejder, kunde eller partner, vil du her få et indblik i, hvem vi er, og hvordan vi tænker.