e-Boks indgik i 2014 et partnerskab med Team Danmark. Partnerskabet mellem e-Boks og Team Danmark betyder blandt andet, at Team Danmark kan sætte yderligere ressourcer ind på at optimere den daglige træning for de Team Danmark støttede atleter og øge brugen af teknologi i træningen. Anvendelse af teknologi er vigtig for at optimere atleternes sportslige udvikling og præstationsevne i træning og konkurrence. 

Som led i partnerskabet har e-Boks sammen med DIF og DR P4 udviklet en ny idrætspris 'Danskernes Idrætspris'. Prisen uddeles en gang årligt ved DR's store sportsgallashow, hvor profilerne i den danske sportsverden hyldes.

e-Boks' støtte til Team Danmark og den nye idrætspris ligger i naturlig forlængelse af et mangeårigt engagement i idrætten. Et værdifællesskab mellem e-Boks og de Team Danmark støttede atleter har været afgørende for partnerskabet.

Få flere informationer om Danskernes Idrætspris her.

 

Samarbejde med Caroline Wozniacki

I 2009 underskrev e-Boks den første kontrakt med Caroline Wozniacki som hovedsponsor. Både Caroline og e-Boks har været på en forrygende rejse. Caroline opnåede sin drøm om at blive nr. 1 i verdenen, og er i dag en verdensstjerne atlet. I e-Boks opnåede vi bl.a. vores mål om næsten 100% kendskab blandt danskerne, som var en del af sponsorstrategien.

Sponsoratet med Caroline har efterfølgende udviklet sig, og i dag er samarbejdet fokuseret rundt om overvejende velgørende events, som f.eks. fælles deltagelse i Danmarks Indsamling og et årligt tennisevent med Børnehjælpsdagen.