Sponsor for Team Danmark

e-Boks har i mange år engageret sig i idrættens verden, fordi vi gerne vil tage et ansvar og støtte sundhed og trivsel gennem et aktivt liv med motion. Vi er involverede både i dansk eliteidræt og i at fremme den almene idræt i Danmark gennem vores partnerskab med Team Danmark og Danmarks Idrætsforbund. Sammen har vi eksempelvis udviklet ”Danskernes Idrætspris”, der hylder lokalidrætten i Danmark. Prisen uddeles en gang årligt ved DR's store sportsgallashow, hvor profilerne i den danske sportsverden hyldes.

 

Få flere informationer om Danskernes Idrætspris her.

 

Partnerskabet mellem e-Boks og Team Danmark betyder blandt andet, at Team Danmark kan sætte yderligere ressourcer ind på at optimere den daglige træning for de Team Danmark støttede atleter og øge brugen af teknologi i træningen. Anvendelse af teknologi er vigtig for at optimere atleternes sportslige udvikling og præstationsevne i træning og konkurrence. 

 

Læs mere om Team Danmarks arbejde her.

 

Samarbejde med Caroline Wozniacki

I 2009 underskrev e-Boks den første kontrakt med Caroline Wozniacki som hovedsponsor. Både Caroline og e-Boks har været på en forrygende rejse. Caroline opnåede sin drøm om at blive nr. 1 i verdenen, og er i dag en verdensstjerne atlet. I e-Boks opnåede vi bl.a. vores mål om næsten 100% kendskab blandt danskerne, som var en del af sponsorstrategien.

Sponsoratet med Caroline har efterfølgende udviklet sig, og i dag er samarbejdet fokuseret rundt om overvejende velgørende events, som f.eks. fælles deltagelse i Danmarks Indsamling og et årligt tennisevent med Børnehjælpsdagen.