09-05-2016

e-Boks har udvidet sin tilstedeværelse på sociale medier og er nu også at finde på LinkedIn. Her vil vi dele indsigter om blandt andet digitalisering og brugeradfærd på henholdsvis en dansk, norsk og svensk profil.

Hos e-Boks har vi mere end 15 års erfaring med digitalisering af forretningsgange, og den viden sættes nu i spil på tre nordiske profiler på LinkedIn. Her vil vi fremover byde på viden om digitale tendenser, kundecases og information om nye muligheder med e-Boks løsninger.

”Digitalisering er et af tidens hotte emner på direktionsgangene. Mange virksomheder gør det rigtig godt - andre har stadig brug for hjælp og inspiration. Vi vil gerne dele ud af vores erfaringer om best practice inden for digitalisering, som vi har hentet gennem arbejdet med vores kunder på tværs af Norden. Det håber vi kan inspirere både de virksomheder, der ønsker at tage første skridt ud i digitalisering, og de, der allerede har digitalisering massivt på agendaen”, siger Susanne Søndahl Wolff, Nordic Communications & Marketing Director i e-Boks.

Fokus på det nordiske marked

Mange af e-Boks kunder opererer på tværs af Norden, og derfor præsenterer vi både viden, der går på tværs af Norden, og cases, som fokuserer på de enkelte lande. LinkedIn-siden for hvert af de tre lande vil selvfølgelig levere nyhederne på det lokale sprog.
Klik her for at følge e-Boks på LinkedIn i henholdsvis Danmark, Norge eller Sverige.