TestaViva – en online platform til oprettelse af juridiske dokumenter – er en af de første samarbejdspartnere, der har integreret deres services i beta-versionen af den nye e-Boks Plus-app.

Med integrationen af TestaVivas service i e-Boks Plus, kan brugerne nu lettere og hurtigere end nogensinde før oprette fremtidsfuldmagter. TestaViva kalder samarbejdet for et vellykket partnerskab. På bare tre måneder har appen ifølge TestaVivas
egen opgørelse genereret 8.143 nye brugere, og den har resulteret i oprettelsen af mere end 3.400 juridiske dokumenter svarende til en økonomisk værdi for brugerne på knap 4,7 millioner kroner.

"Vi synes, tanken bag e-Boks flugter rigtig godt med tanken bag TestaViva – vi ønsker at være en digital platform, hvor du har mulighed for at oprette og opbevare vigtige juridiske dokumenter. Alting er nu samlet ét sted, og samtidig giver appen os mulighed for at nå ud til endnu flere brugere," siger TestaVivas direktør, Michael Lauritzen.

 

Et godt match
Planen er at udvide samarbejdet mellem e-Boks og TestaViva således, at brugere, der i forvejen har oprettet juridiske dokumenter hos TestaViva, kan vælge at få tilsendt en version af dokumenterne til e-Boks Plus-appen, så de altid ligger tilgængelige lige ved hånden.

"e-Boks er en platform, som danskerne kender i forvejen og har tiltro til, så vores brugere er trygge ved at få deres dokumenter opbevaret i e-Boks. Derudover er løsningen nem og ligetil. Du skal blot trykke én gang i e-Boks, og så er du i gang med at oprette et juridisk dokument, som du tilmed kan underskrive og færdiggøre i appen med det samme," siger Michael Lauritsen og tilføjer:

"TestaVivas målsætning er at gøre juraen nem og gratis. Vi oplever, at det er alfa og omega i forhold til at generere brugere, at vores services ligger tilgængelig det rette sted. e-Boks’ platform har vist sig at være det helt rigtige sted at tilbyde denne service gennem, fordi det er nemt, gratis og trygt, så vi ser samarbejdet som et perfekt match.


Læs mere om e-Boks Plus