e-Boks Plus

Få adgang til en sikker og troværdig platform, hvor din service kan tilbydes og give værdi til e-Boks' over 4 mio. app-brugere i Danmark, Norge og Sverige.

Læs mere om hvordan nedenfor.

e-Boks Plus

Med e-Boks Plus åbnes der op for, at partnere kan koble sig på appen og tilbyde deres tjenster og services for e-Boks brugere. 


Om e-Boks Plus

Med lanceringen af e-Boks Plus bevæger e-Boks sig hen mod at være en selvbetjeningsplatform, der ikke kun er relateret til dokumenter, hvilket ellers har været kernen i e-Boks hidtil. e-Boks Plus er tilgængelig i vores nye app. Ud over en opdatering af brugerflade, design og navigation er visionen med den nye e-Boks-app at udvikle en platform, hvor relevante services fra samarbejdspartnere kan tilføje yderligere værdi til vores slutbrugere. Denne del kalder vi e-Boks Plus. I e-Boks Plus bestemmer brugerne selv, hvilke services de ønsker, og de har dermed fuld kontrol over indholdet.

e-boks-plus-2-phones-hemsidannew1.jpg

Cases

TestaViva - en online platform til oprettelse af juridiske dokumenter - var en af de første samarbejdspartnere, der integrerede deres services i beta-versionen af den nye e-Boks app. Med integrationen af TestaVivas service i e-Boks Plus, kan brugerne nu lettere og hurtigere end nogensinde før oprette fremtidsfuldmagter. TestaViva kalder samarbejdet for et vellykket partnerskab.


Sådan bliver du service provider i e-Boks Plus

Den nye e-Boks-app åbner op for, at partnere kan koble sig på appen og tilbyde egne services til e-Boks’ brugere. Læs hvad der skal til for at din virksomhed kan integrere jeres service i e-Boks Plus.


e-Boks Danmark

e-Boks A/S

Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup


Ring +45 7021 2400

e-Boks Norge


Haavard Martinsens vei 54
NO-0978 Oslo


Ring +47 22 89 85 04

e-Boks Sverige


Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Danmark


Ring +46 (0)771-888 500

e-Boks International


Hans Bekkevolds Allé 7
DK-2900 Hellerup, Danmark


Call +45 7021 2400