Säg hej till den nya e-Boks appen!  

I appen kan du uppleva ett uppdaterat användargränssnitt, ny design och förbättrad navigering. Appen har en rad olika alternativ för att organisera din post och är mycket mer än bara en digital brevlåda.

Ladda ned den nya appen i App Store eller Google Play.

Apple iPhone Android Android

 

I appen kan du:

  • Signera dokument digitalt. Dokumenten signeras enkelt med BankID och sparas i e-Boks.
  • Skapa och namnge dina egna mappar för att sortera posten. Mapparna kan organiseras i flera nivåer, för att skapa ytterligare struktur och överblick.
  • Mailhantering vid dina fingerspetsar. Svep meddelandet åt höger för att markera som läst, eller svep vänster för att arkivera. 
  • Läsa och hantera post som andra har delat med dig. 
  • Ladda upp egna personliga dokument. e-Boks är lite som ett bankfack, där du kan spara alltifrån lagfarter och dopattester till försäkringsfoton av värdesaker. 

e-Boks Plus

I den nya appen introducerar vi också e-Boks Plus. Med e-Boks Plus går e-Boks mot att vara en självbetjäningsplattform som inte bara är relaterad till dokument. Här får du tillgång till en rad olika tjänster, som är designade för att göra ditt vardagsliv enklare. Du bestämmer själv vilka tjänster du önskar att lägga till och har därmed full kontroll över innehållet.  

Vi rekommenderar att du kollar igenom Tips & Tricks som ligger på hemskärmen inne i appen när du använder e-Boks nya app för första gången. Här får du svar på vanliga frågor och du kan även se videor på hur du använder appens olika funktioner, så att du enklare kommer igång med e-Boks. 

Du kan även läsa våra Tips & Tricks här 


 

Nya tjänster med e-Boks Plus

Vi kommer kontinuerligt att lägga upp nya tjänster i appen, och du är välkommen att dela med dig av din feedback. 

Storebox: Hjälper dig med att hålla koll på dina kvitton, som du kan få digitalt direkt i e-Boks.

Påmind: Få bättre priser på dina löpande avtal genom omförhandlingar, utan att byta leverantör. 

Mina kundkortSlipp att ha med dig alla dina kundkort fysiskt. Samla alla dina kundbonuskort, presentkort, biokort med mera inne i e-Boks. 

Barnvaccinationer: Få en översikt över när dina barn ska vaccineras mot olika sjukdomar, samt möjlighet att få en påminnelse när det börjar bli dags för vaccination.

Energiförbruk: Håll koll på din energiförbrukning. Här kan du övervaka din förbrukning av el, vatten och värme.

Digital Servicebok: Få tillgång till din bils servicehäfte digitalt. 

Mitt hem: Spara alla relevanta dokument som är relaterade till din bostad på ett säkert ställe.

e-Donation: Stöd en god sak. Här kan du bidra till en mängd olika hjälporganisationer som exempelvis Locker Room Talk och Friends.

Anteckningar: Håll koll på dina lösenord. Här kan du exempelvis spara pinkoder, legitimationsupplysningar och anteckningar på ett säkert ställe.

 

 


Du bestämmer själv vilka tjänster du önskar och har därmed fullständig kontroll över innehållet. Vi testar just nu med vilka typer av tjänster som ska ingå i appen. Och du kan vara med och bestämma vilka tjänster som e-Boks Plus ska innehålla så att vi i framtiden kan erbjuda fler tjänster till dig.

Ladda ned den nya appen i App Store eller Google Play. Vi lägger kontinuerligt upp nya tjänster och du är välkommen att dela med dig av feedback, samt skicka in idéer på nya e-Boks Plus tjänster direkt genom appen. Det är enkelt att komma igång, du behöver bara logga in som vanligt. Om du är ny på e-Boks, så kan du enkelt skapa en ny användare med ditt BankID för att få tillgång till alla funktioner i appen  

Ladda ned den nya appen i App Store eller Google Play.

Apple iPhone Android Android