Nu är e-Boks nya app snart här!

 

I appen kan du uppleva ett uppdaterat användargränssnitt, ny design och förbättrad navigering. Precis som tidigare, har appen en rad olika alternativ för att du lätt ska kunna organisera och hålla koll på din post och är mycket mer än bara en digital brevlåda.

 

 

 

I appen kommer du kunna:

 

  • Signera dokument digitalt. Dokumenten signeras enkelt med BankID och sparas i e-Boks.
  • Skapa och namnge dina egna mappar för att sortera posten. Mapparna kan organiseras i flera nivåer, för att skapa ytterligare struktur och överblick.
  • Läsa och hantera post som andra har delat med dig.
  • Ladda upp egna personliga dokument. e-Boks är lite som ett bankfack, där du kan spara alltifrån lagfarter och dopattester till försäkringsfoton av värdesaker.

 


 e-Boks Plus

I den nya appen introducerar vi också e-Boks Plus. Med e-Boks Plus går e-Boks mot att vara en självbetjäningsplattform som inte bara är relaterad till dokument. Här kommer du få tillgång till en rad olika tjänster, som är designade för att göra ditt vardagsliv enklare. Du bestämmer själv vilka tjänster du önskar att lägga till och kommer därmed att ha full kontroll över innehållet.

 


se-plus-app.jpg

Nya tjänster med e-Boks Plus

 

Vi kommer kontinuerligt att lägga upp nya tjänster i den nya appen, där du är välkommen att dela med dig av din feedback.

 

Storebox: Hjälper dig med att hålla koll på dina kvitton, som du kan få digitalt direkt i e-Boks.

Anteckningar: Håll koll på dina lösenord. Här kan du exempelvis spara pinkoder, legitimationsupplysningar och anteckningar på ett säkert ställe.

Barnvaccinationer: Få en översikt över när dina barn ska vaccineras mot olika sjukdomar, samt möjlighet att få en påminnelse när det börjar bli dags för vaccination.

Energiförbruk: Håll koll på din energiförbrukning. Här kan du övervaka din förbrukning av el, vatten och värme.

e-Donation: Stöd en god sak. Här kan du bidra till en mängd olika hjälporganisationer som exempelvis Locker Room Talk och Friends.

Feedback: Här kan du lämna feedback till oss eller komma med dina egna inputs till nya tjänster som kan bli en del av e-Boks Plus.

Tips & Tricks: Kom igång med den nya e-Boks appen. Här förser vi er med Tips & Tricks för att komma igång med den nya appen och svarar på vanliga frågor.


Du bestämmer själv vilka tjänster du önskar och har därmed fullständig kontroll över innehållet. Vi testar just nu med vilka typer av tjänster som ska ingå i appen. Och du kan vara med och bestämma vilka tjänster som e-Boks Plus ska innehålla så att vi i framtiden kan erbjuda fler tjänster till dig.