17-10-2018

Är du trött på att få avgifter för pappersfakturorna? Med en digital brevlåda från e-Boks kan du enkelt motta dina fakturor digitalt och slipper på så sätt de avgifter som är relaterade till pappersfakturorna, dessutom gör du miljön en tjänst.

Varje månad kommer det pappersfakturor i brevlådan och dessa innehåller inte bara kostnaden för de nya byxorna eller telefonräkningen, den innehåller även en tråkig fakturaavgift. Fakturaavgifter är något som upprör många då det är en extra avgift som måste betalas och något man kanske inte räknar med. Eftersom att fakturan inte skickas digitalt tillkommer kostnader för papper, kuvert, porto och administrativa arbetet. Faktura-avgiften ligger ofta mellan 19 till 49 kronor där du inte har en möjlighet att veta vad avgiften täcker. Detta kan bli en hel del pengar på ett år. Exempelvis om du får fyra pappersfakturor i månaden där två kostar 49 kr och två 19 kr, det blir nästan 1650 kr på ett år, det här är pengar som du kan göra mycket annat roligt för.

Idag skickas det många pappersfakturor och det är inte bara din plånbok som påverkas av detta. Att använda papper till fakturan och sen skicka iväg den med posten påverkar även miljön negativt. Med en digital brevlåda från e-Boks kan du enkelt slippa dessa kostnader samtidigt som du gör miljön en tjänst då en digital brevlåda minskar på användandet av papper. e-Boks är Nordens största digitala brevlåda och med e-Boks kan du motta dina bankdokument, din myndighetspost, lönebesked och post från organisationer och företag digitalt i din surfplatta, dator eller mobil. En digital brevlåda från e-Boks ger dig även möjligheten att enkelt samla din post på ett och samma ställe och strukturera din inkorg som du själv önskar.

Alla fördelar i samma e-Boks:

  • Du slipper pappersfakturaavgiften.
  • Det är gratis och riktigt bra för miljön.
  • Du signerar och svarar på post digitalt med BankID.
  • Du kan läsa din post när du vill och var du vill.
  • Du skapar din egen mappstruktur