InterMail och e-Boks meddelar idag att de inleder ett nordiskt samarbete för att digitalisera och förbättra kommunikationen med kunderna. Samarbetet inleds kring ett antal strategiska kunder i Sverige.

Det nya samarbetet ger Intermails kunder tillgång till såväl säker digital envägskommunikation som tvåvägskommunikation. Detta gör det möjligt att digitalt föra en säker dialog med kund, exempelvis hämta in nykundsinformation och komplettera en ansökan.

– För oss är e-Boks en viktig produkt att ha i portföljen när vi hjälper kunderna med digitaliseringsresan. Vi har sedan länge samarbetat med e-Boks på den Danska marknaden, nu tar vi detta till Nordisk nivå, säger Anders Ertmann, CEO InterMail.

e-Boks är sedan länge den ledande digitaliseringsaktören i Norden. e-Boks nordiska DNA möjliggör att arbeta med internationell verksamhet över gränserna, något som är särskilt viktigt för företag med kunder i flera nordiska länder.

– I Sverige pratar många om möjligheterna med digitalisering, men de flesta aktörerna har fortfarande pappersbaserade processer som tar lång tid att genomföra och kostar mycket pengar. Vi vill se till att företag kan digitalisera hela sin kunddialog oavsett var kunden befinner sig och samtidigt värna om miljön. Vi är jätteglada över nya samarbetet med InterMail så att vi tillsammans kan hjälpa deras kunder, säger Mattias Svanberg Johansson, Sverigechef på e-Boks.

Om Intermail

Intermail är ledande i Norden på molntjänster och lösningar för kundkommunikation och CRM. Vi kombinerar 30 års erfarenhet med den senaste tekniken och levererar smarta och effektiva tjänster som ökar våra kunders försäljning på både kort och lång sikt. Bland våra kunder finns Choice Hotels, SAS, H&M, KappAhl och Intersport. Företaget ägs av den danska koncernen Intermail som är noterade på NASDAQ OMX Copenhagen. Mer info finns på www.intermail.com