Håll koll på ditt hushålls energiförbrukning med e-Boks nya tjänst Energiförbruk. Här kan du få en överblick på din förbrukning av el, vatten och värme samlat på ett och samma ställe. Du hittar denna tjänsten i vår nya app under avsnittet "Plus". 

Bemärk att tjänsten mäter ett genomsnitt av dina avläsningar per månad, beroende på hur ofta du lägger till avläsningar, och visar alltså inte de exakta avläsningarna per omgång.

 


Så här gör du:

I tjänsten Energiförbruk får du möjlighet att lägga till avläsningar från dina vatten-, värme- och elmätare. För att se din genomsnittliga förbrukning av vatten, värme eller elektricitet så måste du som tidigare nämnt själv läsa av mätarna. När du har lagt till din första mätning, så måste du lägga till ännu en avläsning innan du kan få en grafisk överblick på din energiförbrukning, då genomsnittet baseras på minst två avläsningar. 

Om du lägger till en avläsning från dina mätare den första dagen i månaden varje månad, så kommer du med tiden att få en riktigt bra överblick över din månatliga förbrukning. Det är möjligt att radera eller redigera tidigare avläsningar, samt få en överblick över din nuvarande förbrukning jämfört med förra året, så länge det finns tillräckligt med avläsningar. 

Vi arbetar på att göra den här tjänsten smartare och integrera den med andra tjänster. Om du har feedback eller förslag på tjänsten, så är du välkommen att ge dem direkt i vår app via tjänsten "Feedback" under avsnittet "Plus". Om du är intresserad av att läsa mer om e-Boks Plus och möjligheten för att erbjuda tjänster i vår app så kan du läsa mer här.


Ladda ner e-Boks nya app nedan och få tillgång till en massa spännande tjänster.

Apple iPhone Android Android