21-10-2020

Med e-Boks nya tjänst, "Mitt hem", så kan du enkelt hålla koll på alla dokument som är relaterade till ditt hem, oavsett vilken typ av bostad du bor i. Dokumenten kan exempelvis vara köpekontrakt eller överlåtelseavtal, bostadslånet, planteckningar, kvitton från hantverkare, bruksanvisningar, serviceavtal osv.

Dessa dokument kan enkelt delas med andra i hushållet, eller överföras till köpare av ens bostad. Du hittar "Mitt hem" i e-Boks appen, på samma ställe som din digitala brevlåda från e-Boks. 

Mitt hem i e-Boks appen

I ”Mitt hem” kan du spara alla relevanta dokument som är relaterade till din bostad. Tjänsten är uppdelad i tre sektioner:

  • Generellt: Här har du möjlighet att spara generella dokument. Det kan exempelvis vara köpekontrakt, försäkringsdokument osv. 
  • Inventarier: Här kan du lägga till inventarier som är bundna till bostaden, här under vitvaror osv. På det sättet kan du samla all dokumentation som är relaterad till garanti, kvitton, reparation och inspektion. Du kan även välja att få en notifikation när garantin håller på att gå ut. 
  • Förbättringar: Här har du möjlighet att spara dokument som är relaterade till renoveringsprojekt, utbyggnader och liknande. Det kan vara dokumentation för tekniska installationer eller fakturor för utfört arbete i samband med hantverksarbete osv. 

All denna dokumentationen ligger alltid säkert och sparat inne i din e-Boks. Att lägga till viktiga dokument som är relaterade till ditt hem kan skapa stort värde under reklamationsärenden, värdering och eventuellt försäljning av din bostad.


Om du har feedback eller förslag till denna tjänsten, så är du välkommen att ge det direkt i vår app via "Feedback" i Plus-avsnittet. Om du är intresserad i att läsa mer om e-Boks Plus och möjligheten för att erbjuda tjänster i vår app, så kan du läsa mer här. 

 

Ladda ner e-Boks app och få tillgång till en massa spännande tjänster.

Apple iPhone Android Android