09-01-2018

Slå två flugor i en smäll – registrera dig innan 28 mars för att få skatteåterbäringen tidigare. Du är samtidigt med i utlottningen av en iPhone X!

Registrera dig och håll tummarna medan vi väljer ut en ny vinnare varje månad. Registrera dig redan i januari, så är du med i samtliga utlottningar och ökar dina vinstchanser.

Så här gör du

Om du inte har använt e-Boks tidigare

Registrera dig på e-Boks.se, med Mobilt BankID eller BankID på fil, innan den 28 mars. För att kunna ta emot post från Skatteverket, ska du acceptera Mina Meddelandens användarvillkor i e-Boks.

Om du redan använder e-Boks

Är du tidigare e-Boks användare ska du endast kontrollera att du valt att ta emot post från myndigheter i e-Boks. Detta gör du genom att gå till "Meny", "Mina registreringar" och se din registreringsstatus under "Få post från myndigheter digitalt".

Viktiga datum för att få skattepengar tidigare (i april)

20 mars – deklarationen öppnar
28 mars – senaste datum för att skaffa digital brevlåda och anmäla konto, för att kunna få skattepengar i april
15 mars – 15 april - deklarationen skickas ut på papper till de som inte har en digital brevlåda eller som anslöt sig efter den 1 mars

5-6 april – skattepengar betalas ut

En förutsättning för att få skattepengar redan i april är att man inte gör några ändringar eller avdrag i deklarationen.

Vad gäller för de som skaffar digital brevlåda efter 1 mars

De kan få skattepengarna redan i april om de skaffar digital brevlåda och godkänner deklarationen i appen eller e-tjänsten utan ändringar, senast den 28 mars. De måste också ha anmält konto.

De kommer inte att få sin deklaration digitalt i den digitala brevlådan i år. De får sin deklaration på papper med posten. Från och med den 20 mars kan de och alla andra logga in i appen eller e-tjänsten för att se sin deklaration, kontrollera och godkänna den. Man behöver alltså inte vänta på att pappersdeklarationen kommer för att deklarera.

Vinn en iPhone X

Registrera dig och var med i utlottningen av tre iPhone X! Av de som registrerar sig, lottar vi varje månad ut en alldeles ny iPhone X.

Tävlingen pågår fram till och med den 28 mars 2018, och en vinnare dras varje månad. Vinnarna kontaktas av e-Boks. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

e-Boks önskar dig lycka till!