28-06-2018

På bara några minuter kan du ge dig själv ett stort lyft. Med e-Boks hanterar du enkelt och säkert alla brev och viktiga dokument i samma brevlåda – utan att det kostar dig en krona. Här kan du registrera dig och snabbt bli riktigt digitalsmart. 

För dig som användare är e-Boks, Nordens största digitala brevlåda, rena himmelriket. Snabbare, smartare och säkrare än någonsin tidigare kan du samla alla handlingar på ett och samma ställe och när som helst enkelt hitta det du vill.

e-Boks ger dig möjligheterna du inte vill vara utan så snart du har börjat använda dem. Hit får du din post från myndigheter, banker, företag, arbetsgivare och organisationer. Dessutom kan du besvara den post du får, och spara konversationer.

Allt fler använder e-Boks. Förra året skickades över 440 miljoner dokument till fler än 15 miljoner nordiska användare. I både den privata och offentliga sektorn ökar mängden arbetsgivare och aktörer som ser fördelarna med att leverera lönespecifikationer, fakturor och annat väsentligt i e-Boks.

Snabbt, smart och säkert. Även mottagarna jublar.

Det är lätt att förstå varför. e-Boks har mycket som andra alternativ inte erbjuder. Kolla här bara:

  • Du betalar inte en krona – det är helt gratis, avsändaren betalar.
  • Brevlådan fungerar lika bra i din dator, surfplatta och mobil.
  • Säkerheten är total, du använder ditt BankID.
  • Du väljer själv vilka avsändare du vill få post av. Du får inte post du inte vill ha.
  • Du kan signera dokument med ditt BankID.
  • Brevlådan är kopplad till ditt personnummer – byter du bostad eller mejladress hänger den med.
  • Du kan läsa och hantera post som andra delar med dig.
  • Du slipper all reklam.
  • Du sparar papper och gör en god gärning för miljön.

Inte nog med det: Förutom att hantera de dokument som skickas till dig kan du också ladda upp egna dokument: Anställningsavtal, andra slags viktiga avtal och handlingar, foton på försäkrade värdesaker, passkopior, intyg och kvitton.

Och ännu bättre: e-Boks är inte bara en inkorg. Du kan sortera dina dokument precis som du vill ha det i din digitala brevlåda genom att skapa egna mappar. På så sätt får du bra kontroll och överblick. Du kan också välja regler för hur din inkommande post ska hanteras. Till slut har du ditt eget lilla dokumentarkiv, eller rent av bankfack, på fickan.

Om det finns några nackdelar? Det vete tusan. Möjligen surar de som gillar att samla papper på hög och sortera in i pärmar. Ända till de inser att de kan sänka kostnaderna och öka bekvämligheten.

Här kan du e-Boks-registrera dig. Miljontals har redan gjort det. De gillar också att vara digitalsmarta.