01-01-2020

Vill du automatiskt få dina skattebesked och din deklaration först av alla varje år? Med en gratis digital brevlåda från e-Boks får du din deklaration snabbare, tryggare och miljövänligare. Gör som över 3 miljoner svenskar och skaffa en digital brevlåda. Skaffa e-Boks gratis idag!

 

Få deklarationen snabbare med Nordens största digitala brevlåda e-Boks.

Nyfiken på skatteåterbäringen? Om du skaffar en gratis digital brevlåda från e-Boks så får du automatiskt din deklaration och ditt besked om skatteåterbäringen först av alla varje år då du mottar deklarationen det ögonblick som det skickas. Med e-Boks får du enkelt din viktiga post snabbt, lättillgängligt och säkert samlat på ett och samma ställe. Var smart och gör din vardag enklare och säkrare med en digital brevlåda från e-Boks. 

Kom ihåg att registrera dig för Mina meddelanden för att få din myndighetspost i din e-Boks.


e-Boks - mer än bara en digital brevlåda

Med e-Boks appen får du tillgång till en rad olika tjänster, som är designade för att göra ditt vardagsliv enklare. Du bestämmer själv vilka tjänster du önskar att lägga till och har därmed full kontroll över innehållet. 

 

Ett urval av våra tjänster:

Digital Servicebok: Få tillgång till din bils servicehäfte digitalt, så att du alltid kan hålla koll på service, historik och viktig information om bilen.

Barnvaccinationer: Få en översikt över när dina barn ska vaccineras mot olika sjukdomar, samt möjlighet att få en påminnelse när det börjar bli dags för vaccination.

Energiförbruk: Håll koll på ditt hushålls energiförbrukning. Här kan du övervaka din förbrukning av el, vatten och värme.

Storebox: Hjälper dig med att hålla koll på dina kvitton, som du kan få digitalt direkt i e-Boks, samtidigt som du skonar miljön.