11-02-2018

Vill du automatiskt få din deklaration och se hur din skatteåterbäring ser ut först av alla varje år? Med en digital brevlåda från e-Boks får du din deklaration snabbare, tryggare och miljövänligare. Gör som över 3 miljoner svenskar och skaffa en digital brevlåda. Skaffa e-Boks gratis idag!

 

Få deklarationen snabbare med Nordens största digitala brevlåda e-Boks.

Nyfiken på skatteåterbäringen? Om du skaffar en digital brevlåda från e-Boks så får du automatiskt din deklaration och ditt besked om skatteåterbäringen först av alla varje år då du mottar deklarationen det ögonblick som det skickas. Med e-Boks får enkelt din viktiga post snabbt, lättillgängligt och säkert samlat på ett och samma ställe. Var smart och gör din vardag enklare och säkrare med en digital brevlåda från e-Boks. 

Kom ihåg att registrera dig för Mina meddelanden för att få din myndighetspost i din e-Boks.

Skaffa e-Boks och få en gratis Fika 

Just nu får de första som skaffar en digital brevlåda från e-Boks en fikakupong från Pressbyrån*. Kupongen gäller en kopp kaffe och en kaka och går att använda på alla Pressbyråns butiker i Sverige. 

 

Kampanjen är nu avslutad och alla fikakuponger är utdelade. 

 

* De första 5000 som skaffar en digital brevlåda från e-Boks får fikakupong som de hittar i sin inkorg i sin digitala brevlåda från e-Boks. En använd eller utgången kupong är förbrukad och kupongen kan ej lösas in mot kontanter och inte heller helt eller delvis återköpas. Tillägg kan tillkomma. Kampanjen kör från den 13:e mars till den 12:e april 2019 eller fram tills att kupongerna tar slut.