09-10-2020

Få schysstare priser, utan att byta leverantör. Nu kan du enkelt hålla koll på alla dina återkommande kostnader på samma ställe som din digitala brevlåda, direkt i e-Boks appen. Tjänsten erbjuds i samarbete med Påmind. Tjänsten samlar dina återkommande utgifter och hjälper dig till bättre villkor och priser hos dina leverantörer genom omförhandlingar. 

I tjänsten kan du välja att omförhandla dina samlade avtal löpande, som exempelvis mobilabonnemang, elavtal eller försäkringar, så att du aldrig betalar för mycket. Användare av tjänsten "Påmind" i e-Boks Plus kan spara hundratals kronor per månad, genom att få bättre erbjudande från sina leverantörer. 

I tjänsten kan du förhandla dina avtal med exempelvis: Telenor, E.on, Folksam, Tre, Vattenfall, Com Hem, Länsförsäkringar och Viasat.

Påmind i e-Boks appen

 

Tjänsten bygger på att kunder ska kunna få bra villkor på sina avtal, utan att behöva byta bolag. Idag får nya kunder ofta bättre villkor och erbjudanden än långsiktiga och lojala kunder, när det egentligen borde vara tvärtom!  


Ladda ner e-Boks app och få tillgång till en massa spännande tjänster.

Apple iPhone Android Android
Så här kommer du igång: 

Först så måste du ladda ner e-Boks appen och registrera dig som en användare hos e-Boks. När du är en registrerad användare så går du in under avsnittet "Plus" i e-Boks appen, och väljer därefter tjänsten Påmind. Lägg till tjänsten för att kunna samla och omförhandla priser på alla dina återkommande utgifter, på ett och samma ställe. 

Om du har loggat in på e-Boks med ditt BankID, så kommer du automatiskt att kunna logga in på tjänsten om du redan är en registrerad användare hos Påmind. Du kommer direkt in på översikten över dina avtal. Kom ihåg att du måste signera fullmakten för att kunna omförhandla avtal, om du inte har omförhandlat några avtal ännu.

Om du är en ny användare så ber tjänsten dig att skriva in ditt telefonnummer och mail, om du inte redan har angett det i e-Boks, så att de kan skicka ut notifikationer till dig när du har fått erbjudanden på avtal som du har valt att omförhandla. Därefter så blir du ombedd att signera en fullmakt första gången du öppnar tjänsten, så att tjänsten kan hämta avtalsinformation från dina leverantörer. Observera att detta inte ger tjänsten rättigheter att göra ändringar i ditt avtal utan ditt samtycke.

Knapp för att signera fullmakt

När du har signerat fullmakten, så kan du välja att lägga till ett avtal som du vill ska omförhandlas av Påmind. Detta gör du genom att trycka på + längst ner till höger på startsidan, och sedan väljer du inom vilken kategori ditt avtal ligger (exempelvis "Mobil" eller "Bredband"), för att hitta rätt företag som du vill omförhandla ditt avtal hos.

Knapp för att lägga till avtal i e-Boks Plus

När du har valt det företag som du har ett avtal hos, ska du ge feedback på ditt avtal med företaget så att det blir enklare för företaget att erbjuda dig ett avtal som du blir nöjd med. Därefter så klickar du på "Starta omförhandling", och anger dina preferenser inför förhandlingen, så att du kan få ett erbjudande som passar bättre till dina preferenser. När detta är gjort, så kommer det stå att "Omförhandling pågår".

När du får ett erbjudande från företaget i fråga, så får du en notifikation via mail, i appen eller via sms. Du kan redigera hur du vill ta emot notifikationer under din profil.

När du har kikat på det nya erbjudandet, så kan du välja om du vill acceptera, neka eller starta en ny omförhandling ifall du inte är nöjd med erbjudandet som du har mottagit. 


Vanliga frågor:

 • Kostar det något att använda denna tjänst?
  • Nej, det är gratis för våra användare att utnyttja denna tjänst.

 

 • Hur ofta omförhandlas mina avtal?
  • Vid förfallodatum, eller när en av dina rabatter utlöper. 

 

 • Varför ska jag signera en fullmakt när jag registrerar kontot?
  • För att tjänsten ska kunna hämta avtalsinformation från dina leverantörer så behöver du signera en fullmakt. Fullmakten ger endast rätten att hämta avtalsinformation och göra erbjudandeförfrågningar, inte att företa ändringar gällande ditt avtal utan ditt godkännande. 

 

 • Kan ni säga upp avtal hos mina leverantörer? 
  • Nej, Påmind säger aldrig upp dina avtal och har heller inte den juridiska rätten till detta. 

 

 • Vad händer om jag tackar nej till ett erbjudande? 
  • Du kan alltid tacka nej. Ditt nuvarande avtal fortsätter då som vanligt. 

 

 • Kan jag läsa mer om företaget bakom Påmind?
  • Du kan läsa mer om dem på deras hemsida, som du hittar här.

 


Ladda ner e-Boks app och få tillgång till en massa spännande tjänster.

Apple iPhone Android Android