08-01-2019

e-Boks har nu lanserat en betaversion av e-Boks-appen. Den nya appen är gratis att ladda ner och inloggning sker via Bank-ID. Med lanseringen av appen så går e-Boks från att enbart vara en digital brevlåda till att vara en självbetjäningsplattform som inte bara är relaterad till dokument. Visionen är att skapa extra värde för användarna på plattformen genom att erbjuda tjänster från nya typer av samarbetspartners.  

Samarbeten med Locker Room Talk och Friends

e-Boks genomför stora satsningar på barn- och ungdomsverksamhet genom att inleda samarbeten med både Friends och Locker Room Talk. I e-Boks Plus kan du enkelt vara med och stödja en god ska genom att skänka pengar till båda organisationerna. e-Boks har genom samarbetena hittat partners som är starka på både nationell och lokal nivå.

”Vi är glada över det nya samarbetet med e-Boks. Vi tycker det är en spännande aktör, och tekniken att samla in pengar via en digital brevlåda är helt ny för oss. Skänkta medel kommer att göra stor skillnad i vårt arbete att stoppa mobbning och kränkningar bland barn”, säger Malin Duintjer, Insamling- och marknadsschef Friends. 

”En viktig anledning till att Locker Room Talk startades var för att få fler personer, särskilt unga killar, att engagera sig mer i jämställdhet. Vi är glada över att ha hittat e-Boks och när vi såg att de var inne på samma linje och ville stötta både oss och de enskilda föreningarna kändes samarbetet väldigt självklart”, säger Leon Allinge, samarbetsansvarig på Locker Room Talk.

Skaffa e-Boks och få en gratis fika!

Ta en välförtjänad fikapaus tillsammans med någon du tycker om. Just nu får de första som skaffar en digital brevlåda från e-Boks en gratis fika från Pressbyrån. Be därför dina vänner och familj att skaffa en gratis digital brevlåda från e-Boks så kan ni njuta av en gratis fika tillsammans. Först till kvarn gäller då det är ett begränsat antal kuponger. * Genom att ladda ner e-Boks-appen så har du tillgång till din biobiljett och dina viktiga dokument överallt!

*De första 5000 som skaffar en digital brevlåda från e-Boks får en gratis fikakupong som de hittar i inkorgen i sin e-Boks. Kampanjen kör från den 13:e mars – 29 april 2019 eller fram tills kupongerna tar slut.