18-03-2019

Var med och hejda den globala uppvärmningen! Fredagen den 15:onde Mars strejkade studenter i över 125 länder för klimatet, ett initiativ taget av miljöaktivisten Greta Thunberg. Med en digital brevlåda kan du minska både användandet av papper samt de utsläpp som sker i samband med utkörning av post. Bli klimatsmart genom att skaffa en digital brevlåda från e-Boks gratis så kan du motta din post säkert och miljövänligt.

e-Boks har sedan starten 2001 byggt upp sin verksamhet för att leverera hållbara digitala lösningar och har idag blivit en viktig infrastrukturkomponent med mer än totalt 16 miljoner användare världen över. Varje år sparas det mer än 8 002 ton papper när företag och myndigheter skickar dokument via e-Boks. Under 2018 skickades 485 miljoner dokument via e-Boks vilket resulterat i minskad användning av papper och minskade utsläpp i samband med utkörning av post. e-Boks vision är att skapa bättre digitala samhällen och att bidra till en hållbar utveckling av samhället genom den digitala omvandlingen som man upplevt i Europa de senaste åren. 

Med en digital brevlåda från e-Boks kan du enkelt motta din viktiga post snabbt och miljövänligt genom att minska användandet av papper och utsläpp. Skaffa en digital brevlåda från e-Boks och var med och hejda den globala uppvärmningen.