09-01-2018

Slå två flugor i en smäll – registrera dig innan 1 mars för att få skatteåterbäringen tidigare. Du är samtidigt med i utlottningen av en iPhone X!

Registrera dig och håll tummarna medan vi väljer ut en ny vinnare varje månad. Registrera dig redan i januari, så är du med i samtliga utlottningar och ökar dina vinstchanser.

Så här gör du

Om du inte har använt e-Boks tidigare

Registrera dig på e-Boks.se, med Mobilt BankID eller BankID på fil, innan den 1 mars. För att kunna ta emot post från Skatteverket, ska du acceptera Mina Meddelandens användarvillkor i e-Boks.

Om du redan använder e-Boks

Är du tidigare e-Boks användare ska du endast kontrollera att du valt att ta emot post från myndigheter i e-Boks. Detta gör du genom att gå till "Meny", "Mina registreringar" och se din registreringsstatus under "Få post från myndigheter digitalt".

Viktiga datum för att få skattepengar tidigare (i april)

1 mars – senaste datum för att skaffa digital brevlåda och anmäla konto, för att kunna få skattepengar i april
8-9 mars – deklarationen landar i den digitala brevlådan
20 mars – deklarationen öppnar
28 mars – senaste datum för att godkänna deklarationen, för att kunna få skattepengar i april
5-6 april – skattepengar betalas ut

En förutsättning för att få skattepengar redan i april är att man inte gör några ändringar eller avdrag i deklarationen.

Vinn en iPhone X

Registrera dig och var med i utlottningen av tre iPhone X! Av de som registrerar sig, lottar vi varje månad ut en alldeles ny iPhone X.

Tävlingen pågår fram till och med den 1 mars 2018, och en vinnare dras varje månad. Vinnarna kontaktas av e-Boks. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

e-Boks önskar dig lycka till!