Vi lanserer nå en betautgave av e-Boks-appen. Her kan du hjelpe oss med å teste et oppdatert grensesnitt, ny design og navigasjon. Du vil fortsatt ha tilgang til din digitale post i oversikten, slik du pleier. Vær oppmerksom på at den nye appen foreløpig ikke inneholder komplett funksjonalitet, så vi anbefaler at du parallelt som du installerer den nye, beholder din eksisterende e-Boks-app.

Last ned den nye appen i App Store eller Google Play.  

Apple iPhone Android Android

I den nye appen introduserer vi e-Boks Pluss, som er din snarvei til en rekke nye tjenester. Gjennom e-Boks Pluss får du mulighet til å enklere betjening via de utstilte tjenestene.

Du bestemmer selv hvilke tjenester du ønsker og har dermed full kontroll over innholdet. For øyeblikket blir det eksperimentert med hvilke tjenester som skal inngå i appen. Og vi vil at du skal være med på å påvirke hvilke tjenester e-Boks Pluss skal inneholde framover.


e-boks-plus.jpg

Nye tjenester i e-Boks Pluss

De første tjenestene vi har valgt å presentere, er de følgende:

Storebox – nå er det slutt på å lete etter kvitteringer. Få kvitteringene dine digitalt i e-Boks.

e-Donation – støtt en god sak. Her kan du gi et bidrag til Leger uten Grenser eller Amnesty International.

Kodebank - få kontroll på dine passord og pin-koder.

Flytteportalen  få hjelp til å flytte. 

Feedback – vær med på å bestemme hvilke tjenester du ønsker. Gi oss dine tilbakemeldinger her.


e-boks-plus-group2.jpg

Prøv den nye appen og gi dine tilbakemeldinger

Last ned den nye appen i App Store eller Google Play. Du kan fortsatt beholde den eksisterende e-Boks-appen og parallelt prøve den nye appen med e-Boks Pluss. Husk at det er snakk om en testutgave av den eksisterende e-Boks-appen, hvor ikke alle funksjoner er tilgjengelige fra første versjon, så du vil kunne oppleve mindre feil og mangler. Vi arbeider med en fullt funksjonell app, og hører gjerne fra deg i mellomtiden via tilbakemeldingsfunksjonen i appen. God fornøyelse! 

 

Apple iPhone Android Android