Si hei til den nye e-Boks appen!

I den nye appen kan du oppleve et oppdatert brukergrensesnitt, nytt design og forbedret navigasjon. Appen har en rekke ulike valg for å organisere posten din og er mye mer enn bare en digital postkasse.

Last ned den nye appen i App Store eller Google Play.

Apple iPhone Android Android

I den nye appen kan du:

  • Signere dokumenter digitalt. Dokumenter signeres enkelt med BankID og lagres i e-Boks. 
  • Opprette dine egne mapper for å sortere posten. Mappene kan organiseres i flere nivåer for å få mer struktur og oversikt. 
  • Sortere posten din med én finger. Sveip til høyre for å markere meldingen som lest eller sveip til venstre for å arkivere. 
  • Lese og håndtere post som andre har delt med deg. 
  • Laste opp dine egne dokumenter. e-Boks er som en digital bankboks, hvor du kan lagre alt fra lånepapirer og fødselsattester til forsikringsbilder av dine verdigjenstander.

e-Boks Pluss

 

I den nye appen introduserer vi også e-Boks Pluss. Med e-Boks Pluss beveger e-Boks seg i retning av å være en selvbetjeningsplattform som ikke bare er for dokumenter. Her får du tilgang til en rekke forskjellige tjenester som er utviklet for å gjøre hverdagen din lettere. Du bestemmer selv hvilke tjenester du vil legge til, og du har full kontroll på innholdet. 

Vi anbefaler at du ser gjennom tips og triks som du finner på startskjermen, når du bruker e-Boks nye app for første gang. Her finner du svar på ofte stilte spørsmål, og du kan også se videoer om hvordan du bruker appens forskjellige funksjoner, slik at du enklere kan komme i gang med e-Boks. 

Du kan også lese våre tips og triks her. 


no-plus-app.jpg

Nye tjenester med e-Boks Pluss

 

Vi legger til nye tjenester kontinuerlig, og du er velkommen til å dele din tilbakemelding med oss. 

Storebox: Hjelper deg med å få oversikt over kvitteringene dine, som du kan få digitalt direkte i e-Boks. 

Kodebanken: Ha kontroll på passordene dine. Her kan du for eksempel lagre PIN-koder og påloggingsinformasjon på et trygt sted. 

Vaksinasjoner: Få oversikt over når barnet ditt skal skal vaksineres mot ulike sykdommer samt mulighet til å bli varslet når tiden nærmer seg for en ny vaksinasjon. 

Energiforbruk: Ha oversikt over energiforbruket ditt. Her kan du overvåke ditt strøm-, vann- og varmeforbruk. 

Digital Servicebok: Få bilens servicehefte digitalt i e-Boks Pluss.

e-Donation: Støtt en god sak. Her kan du gi ditt bidrag til mange ulike hjelpeorganisasjoner, som for eksempel Leger uten Grenser eller Amnesty International.

Feedback: Her kan du legge igjen en tilbakemelding til oss eller komme med dine egne forslag til nye tjenester du ønsker å se i e-Boks Pluss. 

Tips og triks: Kom godt i gang med den nye e-Boks appen. Her gir vi deg tips og triks for å hjelpe deg i gang med den nye appen og svarer på vanlige spørsmål. 

Flytteportalen   få hjelp til å flytte.


Du bestemmer selv hvilke tjenester du ønsker og har dermed full kontroll over innholdet. For øyeblikket blir det eksperimentert med hvilke tjenester som skal inngå i appen. Og vi vil at du skal være med på å påvirke hvilke tjenester e-Boks Pluss skal inneholde framover.

Last ned den nye appen i App Store eller Google Play. Vi legger til nye tjenester kontinuerlig, og du er velkommen til å dele din tilbakemelding samt sende inn forslag til nye tjenester i e-Boks Pluss direkte via appen. Det er lett å komme i gang. Du logger bare på som vanlig. Hvis du ikke allerede er en eksisterende bruker av e-Boks, så kan du enkelt registrere deg med BankID for å få tilgang til alle funksjonene i appen. God fornøyelse!  

Last ned den nye appen i App Store eller Google Play.

Apple iPhone Android Android