11-02-2019

Keen på en kaffe? Skaff deg en digital postkasse fra e-Boks og få med en kupong på kaffe fra Narvesen eller 7/11. Skaff e-Boks gratis i dag!

 

Med e-Boks har du tilgang til posten din når som helst og hvor som helst. Tjenesten er brukervennlig og er tilgjengelig både på din mobiltelefon, nettbrett og internett. Akkurat som en vanlig postkasse, kan en digital postkasse motta post fra myndigheter og bedrifter. Enten det gjeler kontoutdrag, faktura, kredittopplysninger, eller post fra myndigheter. Fordi du ikke trenger å «tømme» postkassen kan en digital postkasse fungere som et arkiv, noe som er perfekt når du er i utlandet og trenger viktig informasjon fra forsikringsselskapet ditt. e-Boks respekterer personvernet til alle brukere og du bestemmer selv hvem som kan sende deg post i e-Boks.

Ta en velfortjent kaffepause sammen med noen du er glad i. Be derfor dine venner og familie om å skaffe seg en gratis digital postboks fra e-Boks, slik at dere kan nyte en gratis kaffekopp sammen.

Det er dessverre tomt for gratis kaffe fra Narvesen og 7-Eleven men de som skaffer seg en digital postkasse fra e-Boks får nå en gratis kinobillett som kan brukes på alle kinoer i Norge. Les mer her.

* De første 2500 nye brukerene som skaffer seg en digital postkasse fra e-Boks får en kaffekupong fra Narvesen eller 7/11, som de kan finne i sin digitale postboks fra e-Boks. Kupongen kan brukes én gang innen utløpsdatoen og kan ikke løses inn i kontanter. Tillegg kan forekomme. Kampanjen varer fra 11. til 28. februar 2019 eller så lenge kupongene rekker.