01.12.2020

Med e-Boks sin nye tjeneste” Min kommune” kan du enkelt få en oversikt over de ulike kommunale tilbudene og tjenestene som er relevante for deg. Det kan f.eks. være enkel oversikt over tilbud i din kommune, valg av barnehage, viktig informasjon om vann og avløp osv. Du finner denne tjenesten under Pluss i e-Boks-appen.

 Floating phones, Min Kommune

 

Min kommune presenterer en brukervennlig oversikt over ulike kommunale tilbud og tjenester. På denne måten unngår du å måtte navigere rundt på forskjellige nettsteder for å finne det du leter etter. Selve oversikten presenteres på samme måte på tvers av kommunene, men det kan være forskjellige alternativer, avhengig av hvilken kommune du søker i. Tjenesten husker ditt valg av kommune, men du kan alltid navigere i de andre kommunene ved å velge "Velg en annen kommune" øverst til høyre.

 


 Hvis du har tilbakemelding eller forslag til denne tjenesten, er du velkommen til å gi dem direkte i appen vår. Hvis du er interessert i å lese mer om e-Boks Pluss og muligheten for å tilby tjenester i appen vår, kan du lese mer her.

 

Last ned e-Boks sin app nedenfor og få en enklere hverdag.

Apple iPhone Android Android