Få bilens servicehefte digitalt i e-Boks Pluss

 

15-01-2020

Nå kan du få enkel tilgang til bilens servicehefte direkte i e-Boks appen via tjenesten «Digital Servicebok». Denne tjenesten tilbys i samarbeid med Digital-Servicebook.com®. Du finner tjenesten i vår nye app under «Pluss».

Det digitale serviceheftet gir bileiere tilgang til opplysninger om service og kontroller som er utført på bilen. Et oppdatert servicehefte øker dermed bilens bruktbilpris, fordi du enkelt kan kontrollere servicehistorikken. Samtidig sikrer løpende registrering av bilens kilometerstand at det ikke jukses med antall kjørte kilometer.

Et utvalg av verksteder som allerede bruker Digital ServiceBok:Slik kommer du i gang:

 

Du må først registrere deg som bruker hos e-Boks. Når du har registrert deg, kan du gå til «Pluss»-seksjonen i e-Boks appen og deretter velge tjenesten Digital Servicebok. Legg til tjenesten for å registrere deg som bruker hos Digital Servicebok og for å få tilgang til det digitale serviceheftet for bilen din.

Hvis du allerede er bruker hos Digital-Servicebook.com®, vil du komme direkte til oversikten over kjøretøyene dine.

Hvis du er en helt ny bruker, vil du først bli bedt om å angi et passord samt akseptere vilkårene for tjenesten. Vi overfører e-postadressen og telefonnummeret ditt automatisk. Deretter kan du legge til et kjøretøy. Det gjør du ved å trykke på den blå knappen "Legg til et kjøretøy", øverst til høyre:

Angi bilens registreringsnummer og trykk på «Søk». Velg bilen din, og husk å velge et verksted. Hvis du ikke finner verkstedet ditt, velger du «Verkstedet mitt er ikke på listen». Du vil se bilens loggbok og info om bilen. Hvis du har fått service på bilen hos ett av verkstedene som bruker Digitalt Servicebok, vil du kunne se all servicedata.

Dersom det ikke er noe servicedata på bilen din, kan du be om servicedataen.

Digitalt Servicebok vil på din forespørsel forsøke å innhente data fra eksterne systemer, som produsenter, forhandlere og verksteder.

Du kan også søke etter et verksted som bruker Digitalt Servicebok. Velger du å benytte et av disse verkstedene, vil all servicedata fremover bli overført til din Digitale Servicebok automatisk. Du vil få tilgang til dem direkte i e-Boks appen.


Merk

 • Hvis kjøretøyet ikke tidligere har vært knyttet til en profil, vil du få tilgang umiddelbart etter registrering.
  • Hvis det er problemer med å få tilgang, vil du få en beskjed om å «Sjekk dine opplysninger» og «Bekreft at det er ditt kjøretøy».
  • Du vil få en bekreftelse på at: Din forespørsel er mottatt, vi forsøker nå å innhente data.
 • Når data er innhentet, vil kjøretøyet bli lagt til på profilen din.

Vanlige spørsmål

 • Koster denne tjenesten noe?
  • Nei, det er gratis for brukere å bruke denne tjenesten.

 

 • Er Digitalt Servicebok tilgjengelig for alle bilmerker?
  • Ja, og alle bilmerker er underlagt de samme reglene for bilgaranti. Les mer her.

 

 • Hva om bilen min allerede har et servicehefte av papir?
  • Du kan laste opp bilder av det originale serviceheftet ditt under «Admin». Fremtidig service kan legges til automatisk hvis bilen leveres til service hos et verksted som også bruker Digitalt Servicebok.

 

 • Hvor kan jeg lese mer om selskapet bak Digital-Servicebook.com?
  • Det kan du på deres hjemmeside som du finner her.

 

Trenger du mer hjelp? Du kan kontakte Digitalt Servicebok direkte i selve tjenesten under «Admin» og «Kontakt støtte». 


Du er velkommen til å gi dine tilbakemeldinger eller forslag til denne tjenesten direkte i appen vår. Hvis du er interessert i å lese mer om e-Boks Pluss og muligheten for å tilby tjenester i appen vår, kan du lese mer her

Last ned e-Boks’ nye app nedenfor og få tilgang til din digitale sevicebok og mange spennende tjenester.

Apple iPhone Android Android