17-10-2016

Geir Aasen er ansatt som leder av e-Boks i Norge. Aasen har lang erfaring fra IT-bransjen, og har blant annet arbeidet i Microsoft, Hewlett-Packard, Evry og TargetEveryOne. I tillegg er Ulrik Falkner Thagesen ansatt som ny adm. direktør i e-Boks A/S. Falkner Thagesen er tidligere Nordic CEO i Mediacom.

 

geir-aasen.jpg

Om sin nye jobb som leder av e-Boks i Norge sier Geir Aasen: "Jeg gleder meg til å være med på å forenkle og forbedre kundekommunikasjonen både til norske bedrifter og offentlige virksomheter. e-Boks har over 15 års erfaring med digitalisering og med en kundebase på over 30.000 virksomheter i hele Norden har e-Boks et solid utgangspunkt for å ta hånd om kundedialogen også for norske bedrifter, og legger til: e-Boks effektiviserer både bedriftsinterne prosesser betraktelig, samtidig som bruk av e-Boks’ løsninger gir bedre opplevelser for kundene."

 

Aasen kommer sist fra stillingen som VP Global Sales i TargetEveryOne, og har også arbeidet som salgsdirektør i Hewlett-Packard, Microsoft, Evry, og Konica-Minolta; han har i tillegg vært adm. direktør i Silicon Graphics (SGI) og Summit Sytems. Aasen (55) er utdannet fra ISU i USA og INSEAD i Frankrike.

Ulrik Falkner Thagesen skal lede e-Boks’ offensive nordiske vekstrategi

Ulrik Falkner Thagesen (45) er pr 1. januar 2017 ansatt som adm. direktør for e-Boks A/S. Falkner Thagesen kommer fra stillingen som Nordic CEO i MediaCom der han siden 2015 har ledet MediaComs 350 ansatte i Norden, og også vært en del av selskapets ledergruppe i MediaCom EMEA. Før dette var Falkner Thagesen CEO for MediaCom i Danmark, i tillegg til at han har vært adm.dir for Universal McCann og McCann Interactive i Wien. Falkner Thagesen har også startet flere egne virksomheter.

"Jeg synes det er et stort privilegium å lede e-Boks, og få det øverste ansvaret for å ta hånd om over 11 millioner nordiske brukere og over 30.000 virksomheter. Jeg har alltid vært interessert i digitalisering, og ser store vekst- og utviklingsmuligheter for e-Boks. e-Boks har en ambisiøs og nordisk vekststrategi som skal effektueres i årene som kommer, og jeg gleder meg til å stå i spissen for dette arbeidet", sier Falkner Thagesen.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Susanne Søndahl Wolff, Nordic Communications & Marketing Director, e-Boks A/S,
e-post: ssw@e-boks.dk, tel: +45 238 21 314