I den nye e-Boks app har vi introduceret e-Boks Plus, der er din genvej til en række nye services. Gennem e-Boks Plus får du mulighed for at betjene dig lettere via de udstillede services. Du vil stadig kunne tilgå din digitale post helt som du plejer. 

 

Download den nye app i App Store eller Google Play.

Apple iPhone Android Android

Du bestemmer selv, hvilke services du ønsker og har dermed fuld kontrol over indholdet. Lige nu bliver der eksperimenteret med hvilke typer services, der kommer til at indgå i appen. Og du kan være med til at bestemme, hvilke services e-Boks Plus skal indeholde. Så med tiden vil vi komme med flere services til dig.


e-boks-plus-front.jpg

Nye services med e-Boks Plus

De første services vi har valgt at præsentere, er følgende:

Storebox – nu er det slut med at lede efter kvitteringer. Få dine kvitteringer digitalt i e-Boks. Denne service leveres af Storebox.

Digital Servicebog - sikrer, at bilejere har adgang til oplysninger om service og eftersyn, der er udført på bilen. Denne service leveres af Digital-Servicebook.com®.

Livsguiden – sikrer, at du får ajourført de dokumenter, der skal opdateres, når dit liv ændrer sig. Denne service leveres af TestaViva.

Kodehusker – hold styr på dine adgangskoder. Her kan du f.eks. gemme pinkoder og brugeroplysninger et sikkert sted.

Vaccinationer - få et overblik over de anbefalede børnevaccinationer samt mulighed for at få en notifikation, når tiden nærmer sig.

Energiforbrug - her kan du følge med i dit forbrug af vand, varme og el.

e-Donation – støt en god sag. Her kan du give et bidrag til Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen, Røde Kors, Red Barnet, Læger uden Grænser, Børnehjælpsdagen, Gigtforeningen eller Danmarks Naturfredningsforening.

Fremtidsfuldmagt – er for dig, der ønsker sikkerhed for fremtiden. Den sikrer, at du kan få hjælp til økonomiske og personlige forhold, hvis uheldet skulle være ude, og du ikke selv er i stand til at varetage dette. Denne service leveres af TestaViva.

Feedback vær med til at bestemme, hvilke services der skal indgå i e-Boks Plus. Giv os din feedback her.

e-Boks anbefaler - her finder du nyheder og forslag, så du altid er opdateret. Det kunne være om ny funktionalitet i appen, nye services eller andre muligheder i e-Boks. 

Tips & trickskom godt i gang med den nye e-Boks app. Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål og videoer, der hjælper dig i gang.


Prøv e-Boks Plus i vores nye app og giv din feedback

Download den nye app i App Store eller Google Play.

Er du interesseret i at læse mere om e-Boks Plus og muligheden for at tilbyde services i vores app, kan du læse mere her

God fornøjelse!

Apple iPhone Android Android