I e-Boks' app har vi introduceret e-Boks Plus, der er din genvej til en række nye services. Gennem e-Boks Plus får du mulighed for at betjene dig lettere via de udstillede services. Du vil stadig kunne tilgå din digitale post helt som du plejer. Du finder Plus i bunden af e-Boks appen:

 

Download den nye app i App Store eller Google Play.

Apple iPhone Android Android

Du bestemmer selv, hvilke services du ønsker og har dermed fuld kontrol over indholdet. Lige nu bliver der eksperimenteret med hvilke typer services, der kommer til at indgå i appen. Så med tiden vil vi komme med flere services til dig.


e-boks-plus-front.png

Nye services med e-Boks Plus

De første services vi har valgt at præsentere, er følgende:

Storebox – nu er det slut med at lede efter kvitteringer. Få dine kvitteringer digitalt i e-Boks. Denne service leveres af Storebox.

Digital Servicebog - sikrer, at bilejere har adgang til oplysninger om service og eftersyn, der er udført på bilen. Denne service leveres af Digital-Servicebook.com®.

Kodehusker – hold styr på dine adgangskoder. Her kan du f.eks. gemme pinkoder og brugeroplysninger et sikkert sted.

Vaccinationer - få et overblik over de anbefalede børnevaccinationer samt mulighed for at få en notifikation, når tiden nærmer sig.

Energiforbrug - her kan du følge med i dit forbrug af vand, varme og el.

 

 

e-Boks anbefaler - her finder du nyheder og forslag, så du altid er opdateret. Det kunne være om ny funktionalitet i appen, nye services eller andre muligheder i e-Boks. 

Tips & trickskom godt i gang med den nye e-Boks app. Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål og videoer, der hjælper dig i gang.

Min Kommune  få nemt overblik over de forskellige kommunale tilbud og services, der er relevante for lige netop dig. 

Mit hjem  hold styr på alle dokumenter relateret til dit hjem, uanset hvilken type bolig du bor i. Det kan f.eks. være købsaftalen, boliglånet, plantegninger, brugsanvisninger, kvitteringer fra håndværkere, serviceaftaler osv. 

Værdigenstande  hold styr på alt dokumentation for ejendele såsom cykler, smykker, tøj, elektronik og andet udstyr.

Vigtige dokumenter  her kan du nemt organisere dine vigtige dokumenter. Dokumenterne kan let kategoriseres, så du nemt kan finde dem igen. Dokumenterne gemmes sikkert i e-Boks og kan let tilgås fra e-Boks appen.

Mine kundekort  her kan du nemt gemme alle dine medlemskort og gavekort, og på den måde slippe for at have alt med fysisk i din pung, eller risikere at de forsvinder og aldrig bliver brugt.

Opret dit barn  vi har gjort det nemt for dig som forælder at etablere en adgang til dit barns e-Boks.

SparEnergi  her finder du gode råd om el, varme og energirigtige løsninger. Indholdet kommer fra Energistyrelsen med det formål at hjælpe danskerne med at spare energi. Et lavere energiforbrug i din bolig er godt for både din økonomi og klimaet.

Forældreguiden  her kan du få svar på spørgsmål omkring børn og det at være forælder, samt finde frem til aktuel viden herom fra de danske myndigheder. Det kan f.eks. være spørgsmål relateret til pasning, sundhed eller omsorgsdage.

Forsikringsguiden  her kan du få en ærlig sammenligning af forsikringer på tværs af 18 selskaber. Indholdet kommer fra Forsikringsguiden, som er et samarbejde mellem Forbrugerrådet Tænk og Forsikring og Pension.

Ung i Job  Er du under 18 år og på jagt efter et fritidsjob, studiejob eller en praktikplads? Med Ung i Job, har vi samlet jobportaler og hjælp til din jobansøgning, jobsamtalen, skat og dine rettigheder som ungarbejder. 


Prøv e-Boks Plus i vores app

Download den nye app i App Store eller Google Play.

Er du interesseret i at læse mere om e-Boks Plus og muligheden for at tilbyde services i vores app, kan du læse mere her

God fornøjelse!

Apple iPhone Android Android