Nyt partnerskab skal bringe e-Boks-løsning ud i Golfregionen

28-10-2020

Med en ny partneraftale med Bahrains nationale teleselskab, Batelco, planter e-Boks endnu et flag på det internationale landkort. Batelco får adgang til at udbrede e-Boks seneste hybrid-cloud-løsning i det meste af Golfregionen.

Bahrain Telecommunications Company, også kendt som Batelco, kan nu kalde sig for e-Boks-partner. Batelco opererer på tværs af Golfstaterne, hvor det samlede marked tæller mere end 54 mio. indbyggere, og det åbner gode muligheder for e-Boks.

-  Batelco er et stærkt og anerkendt brand inden for telekommunikation i regionen, og deres kundegrundlag dækker både den offentlige og den private sektor. Vi ser dem derfor som en meget kompetent partner, som både har ressourcerne og relationerne til at opbygge et nyt marked for en digital infrastrukturløsning som vores, forklarer Ulrik Falkner Thagesen, CEO i e-Boks A/S.

 

Ny løsning

Som en del af partnerskabet anvender Batelco den nye såkaldte ”hybrid-cloud-baserede” infrastruktur-platform, som den danske e-Boks-organisation har arbejdet intensivt på at udvikle over de seneste år, og som senest også er valgt af den irske stat. Batelco får herefter adgang til at distribuere løsningen på de markeder, hvor organisationen opererer. 

Batelcos Chief Digital Growth Officer Mohamed Al Khalifa siger;

- Det en del af vores digitale strategi at samarbejde med partnere, som leverer digitale løsninger, som har vist sig at være succesfulde i andre dele af verden, og som kan tilpasses vores lokale og regionale behov. Vi har valgt e-Boks, da de kan tilføre værdi i form af en sikker og brugervenlig digital kommunikationsplatform, der er ideel til officiel kommunikation, og som kan rulles ud nationalt.

 

Vi har valgt e-Boks, da de kan tilføre værdi i form af en sikker og brugervenlig digital kommunikationsplatform, der er ideel til officiel kommunikation, og som kan rulles ud nationalt.
Mohamed Al Khalifa, Chief Digital Growth Officer i Batelco

Mod mere internationalisering

e-Boks har i de senest år arbejde ud fra en ny internationaliseringsstrategi, hvor målet blandt andet er at udbrede platformen uden for Norden, hvor virksomheden i forvejen har en stærk position. Samarbejdet med Batelco er et eksempel på en ny markedstilgang, hvor salget i højere grad skal drives via strategiske partnere, og ikke kun via e-Boks egen organisation.

- Vores nye udgave af e-Boks-platformen er gjort skalerbar, så den hurtigt kan versioneres og lanceres på nye markeder. Her er lokalkendskab afgørende for en god udbredelse, og derfor ser vi en partner som Batelco som afgørende for, hvor mange afsenderkunder, der i sidste ende vil blive onboardet på platformen, siger Ulrik Falkner Thagesen og fortsætter,

- Vi er en moderne techvirksomhed, som har udviklet en platform as a service, som kan sælges internationalt. Vi kommer med teknologien og vores knowhow og er nu i gang med at få sat partnerstrukturen op, der med lokalt markedskendskab kan stå for salg og distribution lokalt. 

Thagesen fortæller, at virksomheden lige nu oplever en stor interesse fra udlandet, der kan være drevet af Covid19, men også af interessen for den danske model for, hvordan du forbinder borgere, virksomheder og myndigheder i et samfund gennem en sikker digital infrastruktur.

- Det er ingen hemmelighed, at mange lande over hele verden har kigget til Danmark for at lære af vores succes med offentlig digitalisering. Den viden, som vi i Danmark har opbygget gennem næsten 20 år med privat og offentlig digital post, kan i dag bruges alle de steder, hvor man skal i gang med at bygge digitale samfund, og hvor fokus er at gøre hverdagen nemmere og sikrere for såvel borgere, myndigheder og virksomheder, slutter Ulrik Falkner Thagesen.

Vi er en moderne techvirksomhed, som har udviklet en platform as a service, som kan sælges internationalt.
Ulrik Falkner Thagesen, CEO i e-Boks

e-Boks er leverandør af offentlig digital post i Irland, Grønland, Danmark, Norge og Sverige og er derudover også aktiv i mange flere lande leveret som en platform as a service til private virksomheder. De seneste års kraftige vækst har betydet en stor stigning i antallet af brugere, og e-Boks platformen har i dag mere end 20 mio. brugere globalt.