Med e-Boks' nye service "Vaccinationer" kan du nemt holde styr på, hvornår dit barn skal vaccineres mod forskellige sygdomme. Du finder denne service i vores nye app under "Plus". Her får du et hurtigt overblik over de vacciner, der indgår i det danske børnevaccinationsprogram.

 

Sådan kommer du i gang 

Oplysningerne i denne service følger det aktuelle vaccinationsprogram, som er fastsat af Statens Serum Institut. Bemærk at der kan være forskelle afhængigt af, hvornår barnet er født. Har du spørgsmål til vaccinerne, bedes du kontakte barnets læge. 

I servicen "Vaccinationer" har du mulighed for at tilføje dit barn. Ved at angive dit barns køn og fødselsdato kan servicen præsentere de anbefalede vacciner. Du har også mulighed for at få tilsendt en e-mailnotifikation inden det er tid til vaccinationen. Notifikationen bliver sendt ud 4 uger inden. Bemærk, hvis du tilføjer et barn, hvor der er mindre end 4 uger til en anbefalet vaccine, vil der ikke blive sendt en notifikation. Husk at tjekke dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget notifikationen. 

Vaccinationer forebygger sygdomme, som kan være alvorlige for barnet. For nogle børnesygdomme gælder, at de er meget smitsomme, og at næsten alle børn vil få sygdommene på et eller andet tidspunkt, hvis de ikke er vaccinerede. Dette gælder for mæslinger, fåresyge, røde hunde og kighoste. 

Vaccinationerne er gratis, og det er frivilligt, om du vil lade dit barn vaccinere. Det er de praktiserende læger, som vaccinerer. Husk derfor at bestille tid hos lægen.


Har du feedback eller forslag til denne service, er du velkommen til at give dem direkte i vores app. Læs mere om e-Boks Plus og muligheden for at tilbyde services i vores app.

 

Download vores app i App Store eller Google Play. 

Apple iPhone Android Android