Hold øje med dit energiforbrug

Med e-Boks' nye service "Energiforbrug" kan du nemt følge med i dit forbrug af vand, varme og el. Du finder denne service i vores nye app under "Plus". I første omgang skal du selv aflæse målerne løbende. Vi arbejder dog på at gøre denne service smartere samt integrere den til andre services. 

Sådan kommer du i gang 

I servicen "Energiforbrug" har du mulighed for at tilføje aflæsninger fra dine vand-, varme- og el-målere. Servicen kan efterfølgende præsentere dig for dit månedlige forbrug. Dit energiforbrug er et udregnet gennemsnit baseret på mindst to målinger. Du skal derfor lave mindst to aflæsninger, før servicen kan præsentere et grafisk overblik over dit forbrug.

Hvis du foretager en aflæsning af dine målere den første i hver måned, vil du over tid få et godt overblik over dit månedlige energiforbrug. Det er muligt at slette eller rette tidligere aflæsninger, samt at få et overblik over dit nuværende forbrug sammenlignet med sidste år, såfremt der er nok aflæsninger.   

Som sagt, så arbejder vi på at gøre denne service smartere og integrere den med andre services. Har du feedback eller forslag, er du velkommen til at give dem direkte i vores app. Er du interesseret i at læse mere om e-Boks Plus og muligheden for at tilbyde services i vores app, kan du læse mere her

Vores nye app vil være tilgængelig i starten af oktober 2019.