06-11-2020

Børn og unge under 15 år kan godt modtage digital post i e-Boks, før de fylder 15 år, f.eks. lønsedler og meddelser fra banken. De har dog ikke adgang til deres digitale postkasse, da de ikke har NemID endnu. 

Vi har nu gjort det nemt for dig som forælder at etablere en adgang gennem din egen e-Boks. Har barnet ikke allerede e-Boks, opretter vi en ny til barnet. Når barnet fylder 15 år og får sit eget NemID, hjælper vi den unge godt i gang med e-Boks. Indtil da gør vi det nemmere for dig at have styr på de vigtigste aspekter af dit barns liv.  

Opret dit barn i e-Boks

 

Du finder vores service ”Opret dit barn” under ”Plus” i e-Boks appen. Det eneste du behøver for at komme i gang er barnets sundhedskort, og dit eget billed-ID til brug for verificering.

e-Boks er meget mere end en digital postkasse og med e-Boks appen hjælper vi også de unge med at gøre det vigtige lidt nemmere. Foruden at have sin digitale post lige ved hånden, tilbyder vi en række services henvendt til unge. Så snart dit barn er oprettet som bruger, kan I ved at hente e-Boks appen logge direkte på og have nem adgang til alle funktioner. Har dit barn ikke NemID, kan den unge logge på med e-mail og få adgang til en række spændende services. Af sikkerhedsmæssige årsager kan man kun kan få adgang til sin digitale post ved at benytte NemID. 


FAQ

Hvor finder jeg mit barns digitale postkasse?

For at gøre brug af din adgang kan du under "Indbakke" i e-Boks appen vælge mellem de forskellige digitale postkasser du har adgang til:

 

 

 

Logger du ind via vores hjemmeside på www.e-boks.dk, kan du oppe til venstre trykke på dit navn og her kan du skifte imellem postkasserne:

 

 

Hvordan får jeg besked, hvis der er ny post til mit barn?

Du får automatisk besked ved ny post på din e-mail.


Har du feedback eller forslag til denne service, er du velkommen til at give dem direkte i vores app. Læs mere om e-Boks Plus og muligheden for at tilbyde services i vores app.

 

Download vores app i App Store eller Google Play. 

Apple iPhone Android Android