13-03-2020

Foto: CDC

Situationen omkring COVID-19, også kendt som Corona virusset, udvikler sig hele tiden. Hos e-Boks monitorerer vi situationen løbende og følger de anvisninger, som de relevante myndigheder kommer med.

Det er vigtigt at slå fast, at vores virksomhed og services ikke er påvirkede af situationen.

Vi lever af at levere kritisk digital infrastruktur både til borgere, virksomheder og offentlige myndigheder. Det er vores klare vurdering, at alle vores brugere og kunder kan være trygge i forbindelse med brugen af vores platforme og services, da vi kan fortsætte vores aktiviteter, også selvom situationen skulle blive forværret. 

e-Boks er naturligvis i løbende dialog med vores samarbejdspartnere og leverandører om deres tiltag og forholdsregler med henblik at sikre vores services, og alle ledere og medarbejdere er i tæt daglig dialog og samarbejde, også selvom disse nu arbejder hjemmefra. Med andre ord - er vores virksomhed i en meget speciel situation som alle andre, men vi er i stand til at opretholde helt normal drift.

I lyset af den seneste udvikling vil e-Boks dog som udgangspunkt ikke indkalde til eller deltage i fysiske møder, medmindre det er absolut nødvendigt. Vi vil i stedet indkalde eller deltage via telefon, Microsoft Teams eller lignende.

Har du har spørgsmål i forhold til vores leverancer eller andet, kan du henvende dig til din kontaktperson i e-Boks.

Vi henviser i øvrigt til myndighedernes fælles information om COVID-19, som nu er tilgængelig i vores e-Boks app under Plus services.