24-09-2020

Med e-Boks' nye service "Min Kommune" kan du nemt danne dig et overblik over de forskellige kommunale tilbud og services, der er relevante for lige netop dig. Det kan f.eks. være let adgang til bestilling af nyt kørekort, valg af vuggestue, vigtig information til grundejere osv. Du finder denne service under Plus i e-Boks appen.

Min Kommune præsenterer et brugervenligt overblik over forskellige kommunale tilbud og services. Du undgår derved at skulle navigere rundt på forskellige hjemmesider, for at finde lige netop det du leder efter. Selve overblikket er præsenteret på samme måde på tværs af kommuner, men der kan være forskellige valgmuligheder afhængig af din kommune. Servicen husker dit valg af kommune, men du kan altid se mulighederne i en anden kommune ved at vælge ”Vælg anden kommune” i øverste højre hjørne.


Har du feedback eller forslag til denne service, er du velkommen til at give dem direkte i vores app. Læs mere om e-Boks Plus og muligheden for at tilbyde services i vores app.

 

Download vores app i App Store eller Google Play. 

Apple iPhone Android Android