16-12-2020

Er du under 18 år og på jagt efter et fritidsjob, studiejob eller en praktikplads? Med Ung i Job, har vi samlet jobportaler og hjælp til din jobansøgning, jobsamtalen, skat og dine rettigheder som ungarbejder. Desuden får du adgang til en smart beregner, så du nemt kan holde styr på de timer du arbejder og se hvor meget du tjener. 

Du finder vores service ”Ung i Job” under ”Plus” i e-Boks appen. Har du ikke brugt vores app før og har du ikke NemID, skal du først trykke på ”Bliv bruger”. Her kan du oprette dig med din e-mail og et kodeord.

Inde i servicen finder du øverst forskellige jobportaler, der alle indeholder fritidsjob, studiejob eller praktikpladser til unge:

Ved at trykke på den røde knap ”Mine timer” får du adgang til et værktøj, hvor du kan oprette et job og holde styr på de timer du arbejder:

Du kan nemt indtaste din timeløn og få vist hvor meget du har tjent i løbet af en måned:

I vores service finder du også hjælp til din jobansøgning, jobsamtalen, skat og dine rettigheder som ungarbejder:


FAQ

Hvordan tilføjer jeg et job så jeg kan holde styr på mine timer?

Inde i ”Mine timer” klikker du på den røde knap ”Tilføj job”:

 

Her skal du give dit job et navn og skrive hvor meget du tjener i timen:

 

Hvordan registrerer jeg mine timer?

Når du har oprettet et job kan du trykke på det i oversigten ”Mine timer”:

 

Når du er inde i dit job kan du registrere dine time ved at trykke på den røde knap ”Indtast timer”:

 

Herefter vælger du hvilken dato du var på arbejde, hvornår du startede med at arbejde og hvornår du fik fri:

 

Når du har trykket ”Gem” kan du se en oversigt over de timer du har arbejdet i løbet af måneden. Du kan gå tilbage og se tidligere måneder og rette antal af timer, hvis du finder en fejl eller har tastet forkert:

 

Næste gang du har været på arbejde, trykker du på den røde ”+” knap og indtaster de timer du har arbejdet. Så har du hele tiden styr på de timer du arbejder og hvor meget du tjener i løbet af en måned.


Har du feedback eller forslag til denne service, er du velkommen til at give dem direkte i vores app. Læs mere om e-Boks Plus og muligheden for at tilbyde services i vores app.

 

Download vores app i App Store eller Google Play. 

Apple iPhone Android Android