20-12-2019

Nu kan du let tilgå din bils servicebog direkte i e-Boks appen gennem servicen ”Digital Servicebog”. Denne service udbydes i samarbejde med Digital-Servicebook.com®. Du finder servicen i vores nye app under ”Plus”.

e-Boks Plus digital servicebog

 

Den digitale servicebog sikrer, at bilejere har adgang til oplysninger om service og eftersyn, der er udført på bilen. En opdateret servicebog øger tilmed bilens gensalgsværdi, fordi du nemt kan kontrollere servicehistorikken. Samtidig sikrer løbende registrering af bilens kørte kilometer, at der ikke kan laves snyd med antallet af kørte kilometer.

 

Sådan kommer du i gang

 

Hvis du allerede er bruger hos Digital-Servicebook.com®, vil du komme direkte til din oversigt over køretøjer.  

Er du helt ny bruger vil du første gang du åbner servicen, blive bedt om at indtaste et kodeord samt acceptere vilkårene for servicen. Vi overfører automatisk din e-mail og dit telefonnummer. Du kan herefter tilføje et køretøj. Det gør du ved at trykke på den blå knap øverst til højre:

 

tilføj køretøj

 

Indtast bilens nummerplade og tryk på ”søg”. Herefter kommer bilen frem. Husk at vælge et værksted. Findes dit normale værksted ikke, vælger du ”mit værksted er ikke på listen”. Herefter vil du kunne se din bils logbog og info omkring bilen. Har du før fået lavet service på din bil hos et af de værksteder, der benytter Digital Servicebog, vil du kunne se alle servicedata.

Er der ingen servicedata på din bil, vil du kunne anmode om servicedata:

 

anmod om servicedata

 

Digital-Servicebook vil på din anmodning herefter forsøge at indhente data fra eksterne systemer, så som producenter, forhandlere og værksteder.

Du kan også søge efter et værksted, som benytter Digital Servicebog. Vælger du at benytte et af disse værksteder, vil alle servicedata fremover automatisk blive overført til din Digitale Servicebog. Herefter kan du tilgå dem direkte i e-Boks appen.

Bemærk

 • Hvis køretøjet ikke tidligere har været tilføjet en profil, vil du få adgang straks efter anmodning.
  • Hvis der er problemer med at få adgang, vil du modtage en besked om at ”tjek din indtastning” og ”bekræft at det er dit køretøj”.
  • Herefter vil du modtage en bekræftelse på at: "Din anmodning er modtaget, vi forsøger nu at indhente data".
 • Når data er indhentet, vil køretøjet blive tilføjet din profil.

FAQ

 • Koster denne service noget?
  • Nej, det er gratis for brugere at benytte denne service.
 • Hvad hvis min bil allerede har en servicebog af papir?
  • Du kan uploade billeder af din originale servicebog under ”Admin”. Fremtidig service kan tilføjes automatisk, hvis du får lavet service hos et værksted, som også benytter Digital Servicebog.
 • Har du brug for hjælp?
  • Du kan kontakte Digital Servicebog direkte i selve servicen under "Admin" og "Kontakt support". 

Har du feedback eller forslag til denne service, er du velkommen til at give dem direkte i vores app. Læs mere om e-Boks Plus og muligheden for at tilbyde services i vores app.

 

Download vores app i App Store eller Google Play. 

Apple iPhone Android Android