26-11-2019

Der var stjernedrys og sveddryppende pander på programmet, da 24 anbragte børn og unge tirsdag den 26. november krydsede ketcher med verdensstjernen Caroline Wozniacki. e-Boks og organisationen Børnehjælpsdagen afholdt traditionen tro en tennis-event for 5. år i træk for at inspirere de anbragte børn til mere fysisk aktivitet i hverdagen. 

Foto: Kim Agersten 

Det var på mange måder en begivenhedsrig dag hos KB Tennis. Glade børn og store smil. Træningstøj og sved på panden. Duel og stjernestatus. Alt dette dannede rammen om en helt særlig event arrangeret af e-Boks og organisationen Børnehjælpsdagen, hvor 24 anbragte børn og unge svingede ketsjeren i intens duel mod verdensstjernen, Caroline Wozniacki.

Børnene, der til hverdag bor hos en plejefamilie eller på et opholdssted, kom fra alle dele af landet.

 

Jeg er verdens heldigste pige

13-årige Jasmin fra Høng var én af de mange deltagere, der fik lov at kridte tennisskoene og dyste mod den danske tennisstjerne. Og det er ikke første gang, hun får lov til at krydse ketsjer med verdensstjernen. Hun er nemlig 'genganger' og har været med til tennis-eventen både i 2017 og 2018. Mødet med Caroline har direkte inspireret Jasmin til at starte til tennis. Siden januar 2019 har hun spillet to gange om ugen i Gørlev Tennisklub.

− Jeg synes, det har været rigtig sjovt at spille mod Caroline i dag. Jeg har lært ny teknik, og så har jeg også fået gode kammerater, både drenge og piger i forskellige aldre. Mit mål er bare at spille så meget tennis som muligt, fortæller Jasmin efter mødet med sit store idol.

 

 

Foto: Kim Agersten 

 

Sport øger trivsel og personlig succes

Igen i år havde eventen fokus på at inspirere de anbragte børn til mere fysisk aktivitet i hverdagen. Et særligt fokus er at vise og italesætte, at man kan opnå større mål og drømme indenfor en sportsgren, som for eksempel tennis, ved at sætte sig delmål. Disse delmål øger chancen for "små sejre", som kan give fornyet energi og motivation. Noget børnene kan bruge i livet generelt.

Caroline Wozniacki fungerede som rollemodel og inspiration for de unge, der i særlig grad kan have brug for motivation og et ekstra skulderklap til at nå i mål med deres drømme:

− Det er femte år i træk, at jeg mødes med børnene, og det er en dag, jeg hvert år ser frem til. Jeg synes, børnene er mega seje og modige, at de tør møde op og kaste sig ud i en sportsgren, som de måske ikke før har prøvet. Udover at vi hygger os og har det sjovt sammen, så håber jeg også, at jeg kan være med til at vise, at det er vigtigt i livet at turde tage springet, at tage det første skridt i en retning og sætte sig nogle delmål. Og så huske at nyde de små sejre undervejs, som jeg selv i min tenniskarriere har gjort, siger Caroline Wozniacki.

 

En oplevelse for livet

Det er femte gang, Caroline Wozniacki afholder eventen sammen med sin danske sponsor, e-Boks, der også støtter organisationen Børnehjælpsdagen. Hos e-Boks glæder man sig over at gentage succesen, og at super-serveren endnu engang gav børnene en oplevelse for livet.

− Vi er glade for, at vi for femte år i træk kan bringe Caroline og børnene sammen om tennis og forhåbentligt give børnene en hel særlig oplevelse. Flere af børnene er kommet igen og flere er endda startet på at spille tennis. Det er så skønt at følge denne udvikling hos børnene, og vi håber, at arrangementet kan bidrage til endnu mere motivation hos det enkelte barn, siger Susanne Søndahl Wolff, kommunikationsdirektør i e-Boks.

 

e-Boks har været sponsor for Caroline Wozniacki i 10 år. Læs mere om samarbejdet her.