Ny Digital Post løsning

Er du i tvivl om, at du skal have en ny digital postkasse?

Den 21. marts går det offentlige i luften med en ny Digital Post-løsning, og den offentlige post bliver nu tilgængelig gennem flere postkasser. Den gode nyhed er, at du kan fortsætte med e-Boks, som du plejer. 

 

Hvad kommer der til at ske?

 

Du har måske allerede hørt om det og er i tvivl om, at du behøver en ny digital postkasse. Den gode nyhed er, at du ikke behøver en ny postkasse. e-Boks vil også være der fremover, og du vil fortsat kunne modtage post fra det offentlige og private virksomheder, som du plejer.

Det eneste, vi har behov for, er at få dit samtykke til, at vi må vise dig post fra det offentlige i e-Boks.  Du vil derfor snart blive mødt af en pop up i e-Boks, hvor du kan svare "Ja tak", og så er du klar.

mobil-forside_handling.png

indbakke-mobil_handling.png

Hvad får det af betydning for dig?

 

Som e-Boks bruger vil du ikke mærke nogen forskel. Du vil fortsat nyde godt af alle fordelene ved at have alt samlet et sikkert og velkendt sted.

e-Boks er nemlig den eneste digitale postkasse på markedet, hvor du både kan se din post fra det offentlige, men også fra alle de private virksomheder, der har sendt, og som fortsat vil sende gennem e-Boks til dig.

Den nye Digital Post-løsning kommer med en række nye funktionaliteter, som du fra dag et af vil få gavn af i e-Boks. Det bliver bl.a. nemmere for dig at se, hvad posten handler om, og om der er særlige tidsfrister, du skal reagere på.

 


Sådan kommer løsningen til at se ud

 

Posten fra det offentlige og post fra private virksomheder, som sendes til dig vil fortsat komme ind i din indbakke og ligge der efter dato. Men vi har gjort det endnu lettere for dig, da du nu også kan gå ind under mapper og se din post fordelt i en mappe for post fra det offentlige og i en mappe for post fra private virksomheder.