e-Boks

NY DIGITAL POSTKASSE?

I løbet af første kvartal 2022 går det offentlige i luften med en ny Digital Post-løsning og den offentlige post bliver nu tilgængelig gennem flere postkasser. Den gode nyhed er, at du kan fortsætte med e-Boks, som du plejer. Bliv klar i dag. Log ind og sig "Ja tak". Læs mere om, hvad der kommer til at ske.

NY DIGITAL POSTKASSE?

I løbet af første kvartal 2022 går det offentlige i luften med en ny Digital Post-løsning og den offentlige post bliver nu tilgængelig gennem flere postkasser. Den gode nyhed er, at du kan fortsætte med e-Boks, som du plejer. Bliv klar i dag. Log ind og sig "Ja tak". Læs mere om, hvad der kommer til at ske.

 

 

Velkommen til e-Boks Plus

I vores nye app introducerer vi e-Boks Plus, der er din genvej til en række nye services. Gennem e-Boks Plus får du mulighed for at betjene dig lettere via de udstillede services.

Du bestemmer selv, hvilke services du ønsker og har dermed fuld kontrol over indholdet. Lige nu bliver der eksperimenteret med hvilke typer services, der kommer til at indgå i appen. Du kan være med til at bestemme, hvilke services e-Boks Plus skal indeholde. Så med tiden vil vi komme med flere services til dig.


Vi tager ansvar

Vi arbejder hver eneste dag på at udvikle og udbrede vores bæredygtige services – både i Danmark, men også i resten af verden. Vores digitale postlevering medfører en enorm miljøbesparelse, Helt konkret bidrager vi til, at verden sparer 1 ton papir og 2513 kg. CO2 hver eneste time døgnet rundt 365 dage om året.

Gennem det seneste år har vi arbejdet strategisk med FN´s Verdensmål, hvor vi har sat ansvarlig produktion (verdensmål 12) og borgerens ret til beskyttelse af data (verdensmål 16) i centrum for vores virksomhed og serviceydelser.


Send sikre forsendelser med e-Boks Express

Du er vant til at modtage breve i din e-Boks. Men arbejder du i en lille eller mellemstor virksomhed, der har brug for at sende beskeder med følsomt indhold til jeres privatkunder eller klienter, så kan I gøre det nu direkte fra jeres pc eller tablet.

Opret en bruger allerede i dag og få 5 gratis forsendelser.


 

 

Det er let

Det er nemt at oprette sig som bruger.
Log på med NemID, så er du i gang.

 

 

 

 

Tilmeld post

Vælg hvilken post du vil modtage digitalt.

 

 

 

 

Besked om post

Du får besked fra e-Boks, når der er ny post til dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere end 5 mio. danskere modtager post i e-Boks 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Få post fra mere end 30.000 afsendere

Så mange banker, forsikringsselskaber, kommuner, regioner, staten. m.fl. sender post med e-Boks.
Det er ikke blot en fordel for dig. Det er også godt for miljøet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

610 mio. breve sendt via e-Boks i 2020

Så mange breve sendte virksomheder og myndigheder til brugerne i e-Boks i 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dk-eboks-3.jpg

 

 

 

Din post dér hvor du er

Hent e-Boks-app'en og modtag din post hvor som helst og når som helst. Du kan få hjælp til at hente og installere app'en her på siden.

Apple  iPhone  Android  Android Windows  Windows        

 

 

 

Nyheder

6. december 2021

Populært booking-system bliver integreret i e-Boks

FrontDesk, der i dag er Danmarks førende kø- og aftalestyringsplatform til det offentlige, har netop indgået aftale med e-Boks om at integrere FrontDesks løsning i e-Boks’ nye Plus-univers. Dermed får alle landets kommuner en nemmere og langt billigere måde at påminde borgere om for eksempel fornyelse af pas, men også mødeindkaldelser i jobcentre og Borgerservice.

8. september 2021

Underskrift på plads: e-Boks indgår tilslutningsaftale om visning af offentlig post

Digitaliseringsstyrelsen og e-Boks har nu den formelle aftale på plads, som betyder, at næste generation af Digital Post fra det offentlige (NgDP) også vil blive vist i danskernes e-Boks.

20-årig startup kommer stærkt ud af Corona-år

20-årig startup kommer stærkt ud af Corona-år

Corona-pandemien har ikke lagt en bremse på udviklingen i e-Boks A/S, der kommer ud af 2020 med solid vækst på både top- og bundlinje. Væksten er drevet af både modne nordiske hjemmemarkeder og nye internationale satsninger. Vi har 20-års jubilæum, men på nogle markeder er vi stadig en startup, lyder det fra CEO Ulrik Falkner Thagesen.