Lösning:

Säker Tvåvägs­kommunikation

En säker, digital tvåvägskommunikation med kunder och samarbetspartner kan vara en utmaning för många företag. Traditionell e-post är inte säkert – varken innehållet eller leveransen – och ofta är det tidskrävande att behandla separata e-postmeddelanden.
Bli kontaktad

Så fungerar säker tvåvägskommunikation

Med e-Boks kan företag, utöver att distribuera post och dokument till sina kunder, även göra det möjligt för företagets kunder att komma i kontakt med dem och besvara dokument de har fått i sin digitala brevlåda i e-Boks. De kan skapa en säker kanal för kommunikation med känslig information, som till exempel dokument med kundens personnummer eller liknande. Företaget får sedan svaret direkt i sitt affärssystem.

 

Vi tror att lösningen är en öppen, flexibel och gemensam lösning som samlar hela företagets kommunikation digitalt. e-Boks har 19 års erfarenhet av den här typen av lösningar och fungerar idag som en del av den digitala infrastrukturen för tusentals företag och organisationer över hela Norden.

Kunddialog i e-Boks

 

Leveranssäkerhet

e-Boks tvåvägskommunikation garanterar 100 procent leveranssäkerhet. Känslig information kan både skickas och tas emot säkert i e-Boks digitala brevlåda. Det är bland annat därför e-Boks tvåvägskommunikation ofta används för att skicka och ta emot mätaravläsningar eller vid kundkontakt under behandling av ett specifikt ärende.

 

Svarsmöjlighet

I e-Boks kan företag själva bestämma om de vill ha en eller flera brevlådor, vilket gör det enkelt att styra kommunikationen så att den hamnar rätt på en gång. Det garanterar bland annat att rätt kontaktpunkter i företaget får informationen och att svarshanteringen, samt ärendebehandlingen effektiviseras.

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet Digital Dialog ger dig inspiration och analyser av digitaliseringens många möjligheter och framtida tendenser. Det skickas ut ungefär varannan månad och vi lovar att det är fullt av bra innehåll som är värt din tid!

Prenumerera på nyhetsbrevet
Läs mer om Säker tvåvägskommunikation här