Om oss

e-Boks har i 22 år byggt upp omfattande kunskap om användarbeteende och digitala tendenser. På det sättet hjälper vi våra kunder att förenkla och förbättra deras affärsprocesser.

 

e-Boks historia började i 2001 och sedan det har det endast gått en väg - framåt.

 

Vi är Nordens ledande digitaliseringspartner och erbjuder företag, institutioner och personer en effektiv, säker och användarvänlig plattform. e-Boks faciliterar tjänster och integrationer, samt möjliggör digital distribution, interaktion och lagring av viktiga digitala dokument. Och vi vet att det fungerar. Varje år skickar över 30.000 privata och offentliga verksamheter i hela Norden mer än 546 miljoner dokument med hjälp av e-Boks - antingen integrerat i deras eget system, eller via e-Boks egna användarvänliga plattform. I allt har e-Boks över 22.7 miljoner användare.

 

 

Kontakt

e-Boks Sverige

Hans Bekkevolds Allé 7
2900 Hellerup
Danmark

 

Telefon: (0)771-888 500

forsaljning@e-boks.se

546 miljoner dokument

Så många dokument skickade både företag och myndigheter i 2022 till användare i e-Boks. Dokument som skickas genom e-Boks leder till en mer underlättad ärendehantering, ökad effektivitet och det gynnar miljön.

VISION

Vi skapar bättre digitala samhällen.

 

Vi skapar användarvänliga, anslutna och trygga digitala samhällen, som gör vardagen enklare och bättre för alla. 


MISSION

Vi hjälper personer, företag och institutioner att digitalt interagera och serva sig själva, effektivt och säkert via våra plattformar.

Våra partners är verksamheter och institutioner, och tillsammans skapar vi bättre och säkrare digitalisering, där användarna har kontroll. 


VÄRDEN

Nyfikenhet

Nyfikenhet är nödvändigt för att bli bättre. Det är anledningen till att vi utvecklar oss - både som människor och företag. Nyfikenheten är fundamentet för innovation och alla typer av utveckling. Vi önskar att uppmuntra nyfikenhet, som både är grunden till det stora språnget, men också till de små initiativen som förbättrar oss som organisation. 

 

Omdöme

Omdöme handlar om att göra det rätta och ta de rätta besluten. Det säkrar att vi prioriterar det som är viktigast och betyder mest. Det hjälper oss också att uppföra oss ordentligt mot varandra, samt mot våra användare, kunder och partners. 

 

Tillit

Tillit är en väsentlig del av vår verksamhet. Användarna, kunderna och våra partners litar på oss, och det är otroligt viktigt för oss att det fortsätter att vara så. Tillit handlar också om de saker, som är mellan oss som människor och att vi håller vad vi lovar. Därför ska vi också skydda tilliten genom att tala öppet och i god tid om saker och ting. 

Organisation

e-Boks är ett aktiebolag som ägs av PostNord och Nets.

 

I e-Boks har vi experter inom produktutveckling, sälj och marknadsföring. Vi finns tillgängliga med råd och vägledning, så att vi i samarbete med företagen hela tiden kan göra e-Boks till en bättre produkt - och därmed få fler kunder som väljer e-Boks. 

 

PostNord

PostNord leder marknaden inom transport, distribution och logistik med en stark position som en betrodd tredjepart för fysisk kommunikation. En position, som också innefattar digital kommunikation. 

 

Styrelseledamöter i PostNord:

PostNord styrelseledamöter

 

Nets 

Nets är ledande inom utveckling och drift av betalningssystem. Nets förbinder banker, företag, offentliga myndigheter och kunder i ett internationellt nätverk som underlättar digitala betalningar. 

 

Styrelseledamöter i Nets:

Nets styrelseledamöter