Distributörer och partners

 

PostNord Strålfors

PostNord erbjuder en multikanallösning som hanterar företag, kommuner och organisationers företagskommunikation för digital överföring till e-Boks, elektronisk och fysisk sändning. Råd och support tillhandahålls för hjälp med den tekniska implementeringen, samt hantering av sändning, konvertering o.s.v.

 

Kontakta PostNord för vidare information på telefonnummer: 0706-608 604 eller på deras hemsida

PostNord Strålfors logotyp


Nets 

Nets erbjuder nordiska lösningar där e-Boks är centralt. Med fokus på en sammanhängande kundresa, erbjuder Nets en förbindelse till e-Boks genom flera olika lösningar. 

 

Lösningarna understöttar möjlighet för digital distribution av dokument, signering av kontrakt/avtal, digital dialog med kunder, borgare eller anställda via e-Boks, samt möjligheten att använda realtid.  

 

Kontakta Nets för ytterligare information

Nets logotyp


Parajett

Avtal om anmälan till e-Boks meddelas genom Parajett. Parajett erbjuder sina kunder effektiv kommunikation i både tryckt och digital form. Detta inkluderar digitala distributionstjänster som digitala brevlådor, e-fakturor, e-arkiv, e-post och SMS. Därmed tar vi ansvar för kundens hela kommunikation. 

Parajett är certifierad i enlighet med ISO 9001, ISO 14001 och ISO 27001. Kontakta Parajett via e-post: info@parajett.se

 

Besök deras hemsida för mer information.

 

 

Parajett logotyp


KGM

Anslut dig till e-Boks med KGM. KGM är en långsiktig partner som kan erbjuda deras kunder digital kommunikation med support från e-Boks. 

KGM erbjuder, via sin DCP (Digital Communication Platform), automatiserad, pågående kunddialoger i integrerade kanaler. KGM erbjuder produktionshantering med tryck och kuverter för alla typer av kunddialoger, distribution av e-fakturor och EDI-transaktioner, skicka e-post, SMS och MMS, samt hanterar kundsvar och feedback i realtid. 

 

Kontakta KGM för mer information på info@kgmdata.com eller på telefon +46 8 726 56 00. 

 

KGM logotyp


CGI

CGI är en global informationsteknologi- och affärsprocess tjänsteleverantör med 70,000 experter som betjänar kunder från hundratals platser över hela världen. CGI är engagerade i att hjälpa sina klienter att uppå sina affärsmål, tillhandahålla sina anställda givande karriärer, samt att erbjuda sina intressenter hög avkastning över tid. På CGI arbetar vi för att leverera resultat.

 

Besök deras hemsida för mer information.

CGI logotyp


DataVara 

DataVara AB är specialiserade i utveckling av mjukvara för arbetsgivare. Bland produkterna hittar du program för lön, resor, tid och anställdas dokument etc. 

 

Kontakta DataVara AB för mer information på info@datavara.se eller telefonnummer 0322-670700

 

 

DataVara logotyp