Värt att veta om e-Boks

e-Boks är Nordens största digitala brevlåda. Användning av e-Boks skonar miljön, ger besparingar och effektiviserar arbetsgångar
Kontakta oss

Om oss

e-Boks erbjuder företag, myndigheter och privata en effektiv, säker och användarvänlig plattform till digital dialog, samt utsändning och lagring av viktiga dokument. 

 

Läs mer

Distributörer och partners

e-Boks har olika distributörer och partners som skapar förbindelse till e-Boks mellan digitala plattformar, samt leverans av digital post. 

 

Läs mer

Samhällsansvar

Sedan starten 2001 har e-Boks byggt sin verksamhet på att leverera hållbara digitala lösningar. Dessutom har e-Boks valt att ansluta sig till FN Global Compact, som är ett internationellt initiativ för att styrka företags arbete med samhällsansvar. Genom medlemskapet i Global Compact förpliktar e-Boks sig till att överhålla och efterleva de fyra överliggande teman från FN: Mänskliga rättigheter, Arbetstagarrättigheter, Miljö och Antikorruption.

Läs mer

Material

Här har vi samlat allt relevant material, så som logotyp och produktark. Det kan användas till kommunikationssammanhang - både i digitalt format och utskriftsformat. 

 

Allt är redo för nedladdning. 

Läs mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevet Digital Dialog ger dig inspiration och analyser av digitaliseringens många möjligheter och framtida tendenser. Det skickas ut ungefär varannan månad och vi lovar att det är fullt av bra innehåll som är värt din tid!

Prenumerera på nyhetsbrevet