Nyheter

All Subjects
  • Digital signering
  • e-Boks app
  • CSR
  • GDPR
  • Säker tvåvägskommunikation
  • Digitala brevlådan
  • Om e-Boks
  • Portallösning
PictureOf handshake-teaser.jpg
Om e-Boks - 04. jun 2019

e-Boks ska leverera ny lösning för digital post i Irland

Det är 18 år sedan Danmark i samarbete med e-Boks inledde digitaliseringen av privat och offentlig kommunikation, men i många andra länder är det först nu man implementerar motsvarande lösningar. Irland förlitar sig på dansk erfarenhet och har valt att e-Boks A/S ska stå för offentlig digital post i Irland.

PictureOf Digitalisering-i-Europa-teaser.jpg
CSR - 03. jun 2019

Full fokus på digitaliseringen i Europa

Europakommissionen sätter fart på den digitala utvecklingen med en miljardinvestering i en rad olika digitaliseringsprojekt. Här kommer en inblick i vad som står på agendan i Europa när det kommer till digitalisering.

PictureOf Ulrik-aarsrapport2018.jpg
Om e-Boks - 23. maj 2019

e-Boks A/S ökar omsättningen och investerar kraftigt i ny plattform

2018 var ett år med kraftiga teknikinvesteringar från e-Boks sida som nu är i full gång med att byta ut motorn bakom den digitala postlösningen. Året bjöd på ökade inkomster och ett resultat på 17,4 miljoner danska kronor före skatt, samtidigt som e-Boks återigen korats till ett av Danmarks starkaste varumärken. Företagets fokus på utlandet skärps.

PictureOf Digitale underskrifter_LI.jpg
Digital signering - 01. maj 2019

Digital signering växer i rasande takt

Under 2018 blev 4,1 miljoner dokument signerade digitalt i Danmark via e-Boks. Digital signering effektiviserar kommunikationen mellan avsändare och mottagare och ger en bättre kundupplevelse.

PictureOf ISS picture.jpg
Digital signering - 01. maj 2019

ISS: Vi sparar tid och pengar – nu behövs det bara ett par klick

ISS’ löneavdelning i Danmark skickar med jämna mellanrum ut brev till företagets medarbetare – både individuella brev och massutskick – men det var varken hållbart eller samtida att skicka breven som fysisk post. Vi sparar både tid och pengar med e-Boks’ lösning som dessutom är enkel att använda och passar utmärkt för vår organisation som hela tiden försöker arbeta smartare.

PictureOf news5.jpg
Digital signering - 01. maj 2019

PenSam: Nu kommunicerar vi på ett säkert sätt och har bättre struktur

PenSam försäkrings danska kunder utför mellan 1 000 till 1 500 signeringar i e-Boks varje månad. Digital signering används i första hand i samband med försäljning av försäkringar till nya kunder som nu kan ta emot erbjudanden och policyer från säljarna direkt i e-Boks. Här kan kunden signera och därmed acceptera erbjudandet.

1 2 3