Nyheter

All Subjects
  • Digital signering
  • e-Boks app
  • CSR
  • GDPR
  • Säker tvåvägskommunikation
  • Digitala brevlådan
  • Om e-Boks
  • Portallösning
PictureOf Digital-servicebok.jpg
e-Boks app - 18. mar 2020

e-Boks ingår samarbete med Digital-Servicebook.com

Det är goda nyheter för bilägare i både Sverige, Norge och Danmark. De får nu lätt tillgång till bilens servicehäfte direkt i e-Boks appen efter att Digital-Servicebook och e-Boks har ingått ett samarbete. Samarbetet innebär att bilägare slipper hålla koll på en fysisk pappersbok, eftersom den digitala serviceboken blir lättillgänglig direkt från e-Boks-appen

PictureOf SSW.jpg
CSR - 27. feb 2020

Kom igång med FN:s världsmål i ditt företag

För många små och medelstora företag kan arbetet med FN:s världsmål verka resurskrävande och oöverskådligt. Men så behöver det inte vara. e-Boks har under de senaste åren arbetat strategiskt med målen och ger här flera goda råd för hur man kommer igång.

PictureOf landscape-se.jpg
e-Boks app - 31. jul 2019

Välkommen till e-Boks nya app

Nu är e-Boks nya app här! I appen kan du uppleva ett uppdaterat användargränssnitt, ny design och förbättrad navigering. I den nya appen introducerar vi också e-Boks Plus. Med e-Boks Plus går e-Boks mot att vara en självbetjäningsplattform som inte bara är relaterad till dokument. Här får du tillgång till en rad olika tjänster, som är designade för att göra ditt vardagsliv enklare.

PictureOf goals-se.jpg
CSR - 25. jun 2019

Ambitionerna måste våra högre än vad man klarar av att uppnå i dag

e-Boks har anslutit sig till FN:s Global Compact och har under 2019 satt upp mål som ska främja en hållbar samhällsutveckling. Det görs i samarbete med Lotte Hansen från Hansen & Ersbøll Agenda som använder FN:s världsmål som riktmärke för positiv förändring i danska företag.

PictureOf csr.jpg
CSR - 25. jun 2019

e-Boks lägger i en extra hållbarhetsväxel efter att ha anslutit sig till FN:s Global Compact

e-Boks har sedan start 2001 byggt sin verksamhet på att leverera hållbara digitala lösningar. Därför var det ett naturligt steg att ansluta sig till FN:s Global Compact, vars mål är att främja företagens arbete med samhällsansvar.

PictureOf rapport-preview.jpg
CSR - 25. jun 2019

FAQ: Tre snabba frågor om e-Boks och FN:s Global Compact

I världen ser vi nu en ökad medvetenhet om Global Compact och FN:s världsmål. Därför är det naturligt att e-Boks, som bygger sitt företag på att leverera hållbara digitala lösningar, stöder den agendan och medverkar till att främja en positiv global utveckling.

1 2 3