×

Digital brevlåda

Användning av Nordens största digitala brevlåda e-Boks skonar miljön. Du minskar både utsläpp och användandet av papper, vilket leder till portobesparingar och effektivisering.
Kontakta oss

Uppnå besparingar med våra lösningar

e-Boks gör den digitala kunddialogen enkel och effektiv. Våra lättillgängliga lösningar ger stora portobesparingar, följer GDPR och garanterar ordning.

 

Läs mer om e-Boks lösningar

Kundcases

e-Boks erbjuder företag, offentlig sektor och organisationer möjlighet att skicka viktiga brev, kontrakt och andra dokument.

Se hur utvalda offentliga og privata företag sparar både tid, pengar och resurser med e-Boks.

 

Läs mer

Om e-Boks

e-Boks är en digital brevlåda, som är en ledande nordisk aktör inom digital dialog, utskick och lagring av dokument. Vi har lång erfarenhet av användarbeteende och digitala trender, och vi hjälper våra kunder att förenkla och förbättra sin affärsverksamhet. Uppnå sänkta kostnader, högre svarsfrekvens, snabbare processer, höjd säkerhet samt minskad miljöpåverkan med e-Boks.

Läs mer

e-Boks Plus

Med e-Boks Plus i den nya appen öppnas det upp för att företag kan koppla upp sig på appen och erbjuda deras tjänster till e-Boks användare. 

 

Alla företag – oavsett storlek – kan i teorin leverera tjänster i e-Boks Plus, så länge tjänsten är relevant och lever upp till kriterierna för användarvärde. Med e-Boks Plus får du en unik marknadsposition med en plattform som användarna litar på.

Läs mer

 

 

Vårt bidrag

Varenda dag medför vår digitala leverans av post till en enorm miljöbesparing, jämfört med leverans av traditionell papperspost. Helt konkret bidrar vi till att världen sparar 1 ton papper och 1014 kg. CO2 varje timme, dygnet runt, 365 dagar om året. 

 

Under det senaste året har vi arbetat strategiskt med FN:s Världsmål, där vi har satt ansvarsfull produktion (världsmål 12) och borgarnas rätt till dataskydd (världsmål 16) i centrum för vår verksamhet och våra tjänster. 


Nyheter

Ta del av nyheter och information hos e-Boks genom att hålla dig uppdaterad på våra nyheter.

Kvinna sitter i bil och kollar på e-Boks appen

e-Boks ingår samarbete med Digital-Servicebook.com

Det är goda nyheter för bilägare i både Sverige, Norge och Danmark. De får nu lätt tillgång till bilens servicehäfte direkt i e-Boks appen efter att Digital-Servicebook och e-Boks har ingått ett samarbete. Samarbetet innebär att bilägare slipper hålla koll på en fysisk pappersbok, eftersom den digitala serviceboken blir lättillgänglig direkt från e-Boks-appen.

Läs mer

An e-Boks hour saves this much

Ambitionerna måste våra högre än vad man klarar av att uppnå i dag

e-Boks har anslutit sig till FN:s Global Compact och har under 2019 satt upp mål som ska främja en hållbar samhällsutveckling. Det görs i samarbete med Lotte Hansen från Hansen & Ersbøll Agenda som använder FN:s världsmål som riktmärke för positiv förändring i danska företag.

Läs mer

Håll dig uppdaterad

Få inspiration och analyser omkring de möjligheter digitalisering erbjuder, samt framtida trender. Du får även ta del av inbjudningar till evenemang, webbseminarier, information om kampanjer, marknadsföringsmaterial samt tävlingar via e-post.

Prenumerera