e-Boks Plus

Om e-Boks Plus

Under hösten 2018 lanserade e-Boks en ny app som via e-Boks Plus öppnar upp för en lång rad nya tjänster. Innehållet i e-Boks Plus består både av e-Boks egna tjänster, samt tjänster som levereras av externa samarbetspartners. Relevanta tjänster kan snabbt och lätt testas och integreras.
Så här blir du samarbetspartner

 

 

Samarbete i fokus

Samarbete är ett viktigt element i strategin bakom e-Boks nya app, där andra leverantörer kan koppla upp sig mot appen och erbjuda sina egna tjänster till  e-Boks användare.

 

Sedan lanseringen av e-Boks nya app har där inletts en rad dialoger med företag, som vill erbjuda sina tjänster i appen. Även om det finns plats för många fler tjänster, har plattformen nu uppnått en mogenhet, som betyder att den är tillgänglig för miljoner av e-Boks användare i Sverige, Norge och Danmark.

Mobiler med e-Boks Plus


Kvinna kollar på e-Boks Plus i sin mobil

 

Ett urval av tjänster som finns i

e-Boks Plus:

  • Digital servicebok: Få bilens servicehäfte digitalt
  • Barnvaccinationer: Få översikt över barnens vaccinationer
  • Storebox: Ta emot kvitton digitalt
  • Energiförbruk: Mät förbrukning av el, vatten och värme
  • e-Donation: Stöd en god sak

 

 

Självbetjäningsplattform med flera tjänster
e-Boks Plus har nya typer av tjänster som kan leverera större värde för användarna. Innehållet består både av e-Boks egna tjänster, samt tjänster som levereras av externa samarbetspartners. Alla företag, oavsett storlek, kan i princip bli en service provider i e-Boks. Så länge tjänsten är relevant, uppfyller kriteriena och riktlinjerna, samt är i synergi med e-Boks. 

 

Frihet för användarna

I e-Boks Plus bestämmer användaren själv vilka tjänster denne vill använda och har därmed fullständig kontroll över innehållet. Vad som är nytt är att e-Boks öppnar upp för integrationen av en lång rad tjänster. Så vi talar alltså inte längre bara om ett ställe där man primärt tar emot digitala dokument, som ju tidigare har varit det centrala för all kommunikation i e-Boks.

 

Vidare optimering av appen

Tjänsterna i appen mäts på engagemang och hur nöjda användarna är. Det är därför viktigt att möta användarnas önskemål och behov. Innehållet måste vara relevant för dem, för att det ska kunna vara relevant för e-Boks. Därför testar vi alla nya tjänster hos användarna innan vi utvecklar dem färdigt. 

 

Läs mer om e-Boks Plus:

Är du intresserad av att veta mer om e-Boks Plus är du välkommen att skicka ett mail till plus@e-boks.com 

Kommersiella villkor under utarbetande.