e-Boks Plus

Om e-Boks Plus

e-Boks Plus appen öppnar upp för en lång rad nya tjänster. Innehållet i e-Boks Plus består både av e-Boks egna tjänster, samt tjänster som levereras av externa samarbetspartners. Relevanta tjänster kan snabbt och lätt testas och integreras.
Så här blir du samarbetspartner

 

e-Boks Plus

Varje dag loggar flera miljoner användare i Norden in på deras e-Boks app. I appen hittar man, utöver mottagen post, Plus-plattformen som innehåller tjänster till e-Boks användare. 

 

Användarna kan under avsnittet Plus exempelvis anmäla sig till Storebox för att ta emot deras kvitton digitalt. De kan hålla koll på sina lösenord och pinkoder, eller bli påminda om när det är dags för deras barn att vaccineras. Det är bara några av de funktioner som e-Boks 4.7. miljoner användare av e-Boks appen blir erbjudna. 

 

I samband med lanseringen av Plus i 2019, så har e-Boks utvecklat en rad tjänster som ska inspirera potentiella tredjepartsleverantörer till att koppla upp sig på appen och erbjuda egna tjänster till e-Boks användare.

 

 

 

Mobiler med e-Boks appen


 

 

Samarbete i fokus

Samarbete är ett viktigt element i strategin bakom e-Boks nya app, där tredjepartsleverantörer kan koppla upp sig mot appen och erbjuda sina egna tjänster till e-Boks användare.

 

Sedan lanseringen av e-Boks nya app har där inletts en rad dialoger med företag, som vill erbjuda sina tjänster i appen. Även om det finns plats för många fler tjänster, har plattformen nu uppnått en mogenhet, som betyder att den är tillgänglig för miljoner av e-Boks användare i Sverige, Norge och Danmark. e-Boks Plus ger därför samarbetspartners möjlighet att nå ut till ännu fler användare, samtidigt som användarna får samlat allt på ett ställe. 


Ett urval av tjänster som finns i

e-Boks Plus:

  • Digital servicebok: Få bilens servicehäfte digitalt
  • Barnvaccinationer: Få översikt över barnens vaccinationer
  • Påmind: Få bättre pris på dina löpande avtal, utan att byta bolag
  • Storebox: Ta emot kvitton digitalt
  • Mitt hem: Samla alla dokument som är relaterade till din bostad

 

Kvinna kollar på e-Boks Plus i sin mobil

 

 

 

Självbetjäningsplattform med flera tjänster
e-Boks Plus har nya typer av tjänster som kan leverera större värde för användarna. Innehållet består både av e-Boks egna tjänster, samt tjänster som levereras av externa samarbetspartners. Alla företag, oavsett storlek, kan i princip bli en tjänsteleverantör i e-Boks. Så länge tjänsten är relevant, uppfyller kriteriena och riktlinjerna, samt är i synergi med e-Boks. 

 

Frihet för användarna

I e-Boks Plus bestämmer användaren själv vilka tjänster denne vill använda och har därmed fullständig kontroll över innehållet. Användaren kan även välja att se innehåll från deras favorittjänster direkt på startskärmen när de loggar in. 

 

Vidare optimering av appen

Tjänsterna i appen mäts på engagemang och hur nöjda användarna är. Det är därför viktigt att möta användarnas önskemål och behov. Innehållet måste vara relevant för dem, för att det ska kunna vara relevant för e-Boks. Därför testar vi alla nya tjänster hos användarna innan vi utvecklar dem färdigt. 

 

Intresserad av att veta mer?

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig och berättar vad ditt företag kan använda e-Boks Plus till. 

 

Kommersiella villkor är under utarbetande. 


 

Läs mer om e-Boks Plus: